Politika

DS: Nastavlja se uništavanje Beograda od strane bahate SNS vlasti

Demokratska stranka saopštila je danas da je Vlada Srbije donela “odluku o narušavanju još jedne kulturno-istorijske celine”, te da se radi o ulicama Kneza Miloša, Sarajevske i Resavske.

 “Izmena statusa sa državnog značaja ove kulturno-istorijske celine na gradski nivo je prvi korak u dobro razrađenom sistemu sve se može rušiti i ružiti kad se plati gradskim čelnicima. Ovaj potez je bio od značaja za sve prethodne vlasti – od Karađorđevića do danas niko ga nije dovodio u pitanje”, navodi se u saopštenju DS.

Iz DS ocenjuju da “SNS klika osećaj za kulturno – istorijski značaj ima koliko i za volju građana”, a da su najbolji pokazatelj toga sve učestaliji protesti na ulicama Beograda zbog raznoraznih SNS “investitora”.

 “Neće proći dugo vremena, i ljudi sa znanjem i osećajem za tradiciju ponovo će biti na čelu grada, a sve mutne radnje SNS čelnika u gradu završiće se  krivičnom odgovornošću. Pravda je možda spora, ali uvek dostižna”, poručio je Branimir Kuzmanović iz Gradskog odbora Demokratske stranke Beograd.

Comments

comments