Društvo

Duguješ hiljade dolara? Imaš 19 tužbi? Učlani se u SNS i nema problema! Merima zna zašto

Novi transfer u redove SNS kartela nas je podstakao da malo razmislimo: kada smo poslednji put uopšte čuli za Merimu Njegomir?!

U generaciji naših roditelja, kao i naših deka i baka, ona je bila nešto popularnija, to jest znali su je kao pevačicu. Danas, oni mlađi koji su uopšte i čuli za nju, znaju je kao, moglo bi se reći problematičnu osobu.

PROČITAJTE JOŠ: INFORMER NASTAVLJA DA CRTA METE SRBIMA NA KOSMETU!

Zašto?

Pa zbog toga što se u poslednje dve godine češće pojavljuje u medijima zbog afera i sitnog kriminala, a o njenim pesmama se govoto i ne priča.

A onda je do nas stigla vest da se Merima učlanila u SNS jer voli Srbiju, pruža podršku Vučića “koga svi pljuju” i paleta sličnih gluposti koje valjda izgovara svaka javna ličnost koja potpiše svoju pristupnicu najvećem kriminalnom kartelu u zemlji.

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRE, OD TVOG DOLASKA NA VLAST, BEZBENOST SRBA NA KOSOVU JE SVE GORA!

E sad, pošto je Merima (još uvek) pevačica, pomislili smo da se učlanila da bi dobila sponzorisane koncerte od lokalnih samouprava (čitaj SNS-a) i eventualno snimila još nekoliko albuma. Verovatno ima i toga, ali izgleda je Merima odlučila da “reši neke dugove iz prošlosti”.

Kakvi su to dugovi, možda najbolje govori ova slika:

Dakle, gospođa Njegomir očigledno ima haos na bankovnom računu i u arhivama beogradskih sudova, pa je rešila da sve to reši tako što će stranka da joj pomogne. A i ona će da pomogne stranci, budite uvereni u to.

Prvo bi mogla da promeni stihove svoje najpoznatije pesme “Korita Ivanova” i da ih od sada peva na sledeći način.

Može i Aleku na uvce, verujemo da će mu se dopasti. On je ionako najodgovorniji za činjenicu da se Srbija pretvorila u državu u kojoj Merima Njegomir i njoj slični mogu da rade šta hoće, samo zato što su članovi SNS-a!

PROČITAJTE JOŠ: MARATONSKA KONFERENCIJA JE KONAČNI DOKAZ: VUČIĆ NEMA PLAN ZA KOSMET I SAKRIĆE SE IZA VOLJE NARODA!

Comments

comments