Društvo

“Er Srbija” zabranila nezavisne nedeljnike na aerodromu?!

Danas u toku prepodneva u javnost je procureo jedan e-mail iz kompanije AIR Serbia. Možda to ne bi bilo ni toliko značajno da sadržaj tog mejla ne otkriva da je ova kompanija zabranila da na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” pojavljuju nedeljnici NIN, Vreme i Nedeljnik!

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) NAJMASOVNIJI PROTESTI DO SADA; MILAN JOVANOVIĆ: JA SAM BESKUĆNIK, ZAPALILI SU SVE ŠTO SAM STICAO 50 GODINA!

Prema slici mejla koju možete videti u tvitu ispod, može se zaključiti da su ove novine zabranjene zbog svojih stavova i uređivačke politike. Jer, kako drukčije objasniti ovaj deo rečenice “novine sličnog sadržaja”?!

Ovu sliku je na svom Tviter nalogu prvi objavio Dragan Đilas, lider Saveza za Srbiju.

Bez obzira što u nadzornom odboru ove kompanije sedi sada već famozna Suzana Vasiljević, Vučićeva savetnica za medije, ovakvi potezi stvarno iznenađuju.

Šta su mislili u “ER Srbiji” kada su naredili ovako nešto? Da li zaista misle da će time što će zabraniti kritički nastrojene nedeljne novine moći da zaštite svog gazdu i lidera SNS-a?

PROČITAJTE JOŠ: SOROŠ OPET BIO U BEOGRADU: SLIKA KOJA DOKAZUJE DA JE JEREMIĆ BIO U PRAVU

Često imamo inspiraciju da analiziramo sve gluposti koje nam dolaze od strane vladajućeg kartela. Ovako glup i nepotreban potez i pokušaj grube cenzure, pak, ni mi ne možemo mnogo da kometarišemo, jer jednostavno – zašto da trošimo vreme na gluposti režima koji očigledno ne zna više gde udara i šta radi?

I koji je ušao u terminalnu fazu svoje vladavine.

PROČITAJTE JOŠ: VAPAJ LJUDI U ODŽACIMA: NAPREDNJACI NAS SATIRU!

Comments

comments