Društvo

Eskluzivno na Gerili: Premijera novog spota Pokreta ujedinjenih fantoma – “Usne u azilu”

Našem portalu pripala je ta čast da prvi u Srbiji (a i šire) predstavimo novi sport “Pokreta ujedinjenih fantoma”.

Sigurni smo da će “Usne u azilu” imati uskoro stotine hiljada pregleda na You Tube-u. Ovim spotom Fantomi obeležavaju godinu dana predsedničkog mandata Aleksandra Vučića i tom prilikom su istakli:

Pokret ujedinjenih fantoma obeležiće početkom juna godinu dana rada i postojanja, a toliko (za sada) traje i predsednikovanje Aleksandra Vučića. On možda menja formaciju, taktiku, funkcije i manje bitne igrače, ali njegova ekipa je uvek kompaktna i igra hrabro, na glas više, na milion evra više, igra za sebe, a ne za publiku. Protivnik je srpska opozicija, za sada neorganizovana i neuigrana, sa skromnim budžetom, previše okrenuta sebi, pobednik na treninzima i gubitnik na velikim utakmicama. Zato smo mesec lipa dočekali “na zemlji”, svesni da se za sada nije mnogo odmaklo, ali veoma optimistični po pitanju budućnosti, budući da sve veći broj opozicionih opcija shvata da je promena delovanja neophodna, te da bez zajedničke borbe civilizovanih ljudi Srbije neće doći do nacionalizacije odavno privatizovane države.

U to ime, za predsednika smo pripremili kolaž od dve pesme u jednoj – u prvoj smo se pozabavili atraktivnim izvorom svih njegovih neispunjenih obećanja, a u drugom smo za njega pripremili nekoliko turističkih ponuda, jer predsednik mora negde kada ode sa vlasti. A kako nam praksa kroz istoriju pokazuje da se u Srbiji politička i ekonomska zlodela ne kažnjavaju zakonski, za predsednika nismo pripremili zatvor – već “Usne u azilu”! I to je nešto, nadajmo se da je zadovoljan.

PROČITAJTE JOŠ: KRALJEVČANI NE ODUSTAJU – PROTEST NASTAVLJEN I OVE NEDELJE

I zato – neka sledeći jun dočekamo u slobodi i na putu laganog oporavka od ove vlasti. Ili makar uz opozicionu slogu, nesebični dogovor oko tema koje su tačke spajanja i konkretan plan o tome kako zaista ugroziti skaradnu vladajuću koaliciju. Ne budimo junad kao do sada, mislimo o sledećem junu kad već o ovom nismo – da ne bude opet “ju”!

Spot možete pogledati u videu ispod:

https://www.youtube.com/watch?v=GQHzCCJhNs8&t=45s

PROČITAJTE JOŠ: ZAŠTO ŠEŠELJ NE DIVLJA KADA SE RUŠI U SAVAMALI ILI KADA OTIMAJU AERODROM I PENZIJE?!

PROČITAJTE JOŠ: “AFERA JEREMIĆ” – DOKAZ DA JE VUČIĆEVA SRBIJA BANANA DRŽAVA

Comments

comments