Društvo

Ima li dalje? Hoćemo li ikada čuti veću glupost od Mehove priče o “pražnjenju creva”?!

“U tom trenutku doživeo sam stravičan, jak, snažan i neizdrživ bol, kao da mi je neko zabio nož u stomak. Zgrčio sam se i osetio da mi se creva prazne. Uspaničio sam se i izbezumio, tražio strelice za toalet. Istrčao sam iz fri šopa i shvatio da sam poneo parfeme”.

Ovako u Jutarnjem programu TV Prve Meho Omerović, poslanik u Skupštini Srbije, objašnjava kako se našao u situaciji da bude optužen za krađu kozmetike na aerodromu u Frankfurtu.

On kaže da je još na polasku iz Beograda za Frankfurt, odakle je trebalo da nastavi za Brisel, osetio stomačne probleme, zbog kojih je “čak išao u toalet”.

PROČITAJTE JOŠ: DA LI SE NEKO ZAPITAO ODAKLE ŠEŠELJU 187 HILJADA DOLARA?!

– To su javno potvrdile i neke kolege iz parlamentarne delegacije, a bilo je ukupno 13 poslanika iz dva odbora – za službe bezbednosti i odbrane i unutrašnjih poslova, plus saradnici i neki ljudi iz OEBS-a – priča Omerović.

On kaže da je u trenutku sletanja na frankfurtski aerodrom imao vrlo malo vremena do sledećeg leta za Brisel, kao i da se sa ostalim poslanicima uputio ka gejtu 32, odakle je trebalo da se ukrcaju na avion.

“U toaletu sam shvatio da sam poneo parfem”

– Međutim, kod gejta 25 i 26 primećujem male fri šopove i akciju od 30 odsto sniženja na parfeme. Uzimam u ruku parfem i tri “loreal” karmina. Odjednom, međutim, doživljavam jak, stravičan, snažan i neizdrživ bol u stomaku, kao da mi je neko zabio nož u stomak. Zgrčim se i osećam kako creva počinju da mi se prazne. Uspaničnim se i izbezumim se. Tražim strelice za toalet. Istrčavam napolje i ulazim u toalet. Posle 15 minuta u wc-u shvatam da mi je parfem u ruci – prepričava Omerović.

Kako je naveo, nakon toga vraća se ka fri šopu, a na vratima je video mlađeg čoveka, koji ga je pozvao da mu priđe.

– Kažem mu da znam sve i objasnim mu da sam imao medicinski problem. On uzme moj ranac i počne da rovi po njemu. Dovede me do kase, izlazi račun, a on traži pasoš i bording kartu. Kada je video moju putnu ispravu, pitao me je da li je diplomatska i ja sam mu odgovorio da jeste. On mi je rekao da sačekam, nekog je pozvao i posle 20 minuta stiže policija – dodaje Omerović.

PROČITAJTE JOŠ: POZDRAV ZA SINIŠU: ŠUT IZ SAVAMALE ZA NOVOG MINISTRA!

Poslanik SDPS navodi da je došao jedan stariji poliacajac i jedna policajka, kao i da su pogledali kartu i pasoš, fotografisali i jedno i drugo i rekli mu da mogu da idem.

“Iz mojih je creva izlazilo”

– Nisam se pozovao na diplomatski imunitet, nego sam imao kod sebe diplomatski pasoš, jer sam bio na službenom putovanju. Na kraju nisam uzeo ni parfem – ističe on.

Omerović dodaje da je dobio policijski izveštaj i da u njemu piše da je priveden i da je identifikovan na osnovu pasoša. Takođe, u tom dokumentu stoji, kako kaže, da protiv njega nije podneta krivična prijava i da je odlučeno u njegovu korist.

– Kad sam stigao u Brisel, ispričao sam kolegama ovu neprijatnost. Neko pokušava da me napravi lopovom i to u trenutku kada sam član Odbora za bezbednost. Sledeće godine punim 60 godina – kaže on i dodaje da bi verovatno morao da plati kaznu da je imao običan pasoš.

Na pitanje da li on lično oseća odgovornost za ono što se desilo, Omerović odgovara:

– To je moja glupost, moja neodgovornost, greška. Ali, to je bilo situacija kada sam se pogubio i izbezumio. Pazite, u tom trenutku je iz mojih creva izlazilo – završio je Omerović.

Nama samo na kraju ostaje da se zapitamo, da li ćemo ikada na televiziji čuti veću glupost od ove priče Mehe Omerovića o tome kako ga je BAŠ U FRI ŠOPU I TO KAD JE UZEO U RUKU ARTIKLE (gle čuda?!) nateralo da otrči glavom bez obzira?!

PROČITAJTE JOŠ: PRIVEDEN AUTOR SNIMKA NA KOME POLICAJAC KAŽNJAVA BICIKLISTU!

(izvor: blic.rs)

Comments

comments