Politika

Etiketira medije kao strane plaćenike, a na putovanja u inostranstvo spiskala preko 3 miliona naših para!

Narodna poslanica Srpske napredne stranke Biljana Pantić Pilja šokirala je javnost juče svojim huškačkim govorom u Narodnoj skupštini, koji su mnogi ocenili kao “povratak u mračne 90-e”.

Ona je targetirala novinare televizije N1 i Nova S, označivši ih kao “antisrpske”, “domaće izdajnike” i “strane plaćenike”.

Za ovaj jezik mržnje Pantićka je očigledno debelo plaćena, budući da je od 2016. do 2020. bila jedna od naprednjačkih kadrova za čiji je “rad” u Skupštini izdvojeno najviše novca – više od 8 miliona dinara, i to naših para!

Kako je CINS objavio, u samo 4 godine Pantićka je na službena putovanja u inostranstvo potrošila više od 3 miliona dinara – naravno, naših para!

Koliko je još naših para otišlo u džep poslanice koja targetira novinare, pogledajte u tabeli ispod:

Inače, kako prenosi portal 021, Biljana Pantić Pilja je advokatica iz Novog Sada, nekada je bila predsednica Mesnog odobra Bistrica SNS. Narodna poslanica je od 2012. godine. 

Pantić Pilja se u biografiji navodi kao jedan od advokata koji radi u okviru Advokatske kancelarije “Vučević”, porodične kancelarije gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića.

Comments

comments