Zabava

FARAON IZ LESKOVCA: da li možete da verujete da je ovo slika gradonačelnika na službenom putu?!

Kontroverzni gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, poznat po svojim brojnim gafovima, ponovo je u centru pažnje, sada zbog nesvakidašnjeg autfita prilikom poseti Makedoniji.

Naime, Cvetanović je sa delegacijom iz Leskovca boravio u Makedoniji, gde je sa gradonačelnikom Vinice Emilom Dončevim razmenjivao iskustva u oblasti komunalne infrastrukture i funkcionisanja lokalnih zajednica, ali je sastanak potpuno pao u drugi plan nakon što je osvanula hit fotografija Cvetanovića, obučenog u odoru egipatskog faraona. Ova slika postala je viralna na društvenim mrežama, a verovatno je nastala na nekom maskenbalu.

PROČITAJTE JOŠ: PANIKA ILI KRATKA PAMET: VUČIĆ SAM SEBE NAZVAO IDIOTOM!

Podsetimo, Cvetanovića u dugogodišnjoj političkoj karijeri ne prate samo karakteristične izjave, već i velika kvadratura poseda – od Brejanovca, preko Živkova do samog Leskovca.

Protiv gradonačelnika Leskovca je Agencija za borbu protiv korupcije 2017. godine pokrenula postupak upravo zbog neprijavljivanja imovine, a sredinom iste godine je kažnjen i s 50.000 dinara jer je iz leskovačkog budžeta, bez zakonskog osnova potrošio skoro 13 miliona dinara.

Ovo je samo još jedan u nizu ispada kontroverznog gradonačelnika, koji je tokom svoje karijere pretukao kolegu i udario ga pikslom, vređao žene po nacionalnoj osnovi, pomerio gradski praznik kako bi mogao da otputuje u Čikago i izjavio da se usavršavao na četiri britanska koledža i da je lično doveo Grke i giros na Roštiljijadu tokom sankcija.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) KESIĆ U SVOM STILU UNIŠTIO JUTKU I NAPREDNJAKE: POSLUŠAJTE NOVU PESMU

Goran Cvetanović jedan je od najdugovečnijih gradonačelnika u Srbiji, a prvi put je na tu funkciju izabran 2008. godine, kao član SRS. Već sedam godina vodi Leskovac, a do smene nije došlo ni uprkos brojnim gafovima i uopšte ponašanju nedostojnom jednog javnog funkcionera.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO): UBIĆE TE KAO OLIVERA: NOVE JEZIVE PRETNJE MARIJI LUKIĆ

(izvor: blic.rs)

Comments

comments