Politika

Skinute SVE TABLE “ljubičaste zone”: “Sve odluke gradskog parlamenta su od sada nevažeće”!

Stanovnici Beograda su taoci bahate, nekompetentne i korumpirane vlasti koju predvode gradonačelnik poznat pod imenom Fikus 2.0 i večiti zamenik, izjavio je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać.

Dokazi za ove tvrdnje su svuda oko nas, naveo je on.

„Poslednji u nizu suludih projekata ovog dvojca sa kormilarom, koji direktno utiče na pad kvaliteta života na Starom gradu jeste projekat uvođenja ljubičaste parking-zone za koju šta treba da znači nisu baš znali ni oni koji su formalno zaduženi za parkiranje u Beogradu“, istakao je Bastać u saopštenju za medije.

PROČITAJTE JOŠ: PANIKA ILI KRATKA PAMET: VUČIĆ SAM SEBE NAZVAO IDIOTOM!

Prema njegovim rečima, Starograđani se više ne mogu maltretirati.

„Tokom vikenda skinuli smo sve table koje označavaju tzv. ljubičastu zonu. A kada nema oznaka koje informišu o novom nametu u režiji napredne klike onda ne postoji ni obaveza građana da isti plaćaju. Table, sve sa šrafovima i maticama, istovarili smo ispred gradskih institucija koje pomenuti dvojac brutalno zloupotrebljava, pri čemu treba da naglasimo da niko od nadležnih službi nije imao informacije da smo table uklonili“, naveo je on.

Dodao je da oni više ni ne znaju sta se dešava u gradu kao i idaje ovo samo početak.

„Demontaža tabli sa oznakama ljubičaste parking-zone početak je demontaže sistema koji zanemaruje interese građana. Od sada, sve odluke koje donosite u gradskom parlamentu čiji rad bojkotuju slobodni odbornici, potpisnici Sporazuma sa narodom,za nas su nevažeće i tražićemo načine da opstruišemo njihovu primenu i tako zaštitimo interese Beograđana“, istakao je Bastać.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) UBIĆE TE KAO OLIVERA: NOVE JEZIVE PRETNJE MARIJI LUKIĆ

To je njihovao obaveza prema „slobodi koju nam otimate, to je naša obaveza prema demokratiji koju uništavate“, zaključio je on.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) KESIĆ U SVOM STILU UNIŠITIO JUTKU I NAPREDNJAKE, POSLUŠAJTE NOVU PESMU!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments