Društvo

(FOTO): 4.000 evra samo za sako! Aleksandrovoj bahatosti nema kraja…

Pisali smo o tome kako predsednik SNS-a voli skupe stvari i da su njegove priče o tome kako je je on “samo običan čovek koji šeta noću i gleda izloge knjižara” – samo još jedna ordinarna glupost, na koje smo, od njega navikli.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGICA JE PRAVA UMETNICA KADA TREBA DA UZME PARE: SVE AFERE NJENE FONDACIJE

Ako želite da se podsetite predthodnog primera njegove bahatosti možete i to na ovom linku, a još jedna u nizu njegovih bahatih odluka je bila da za jedan običan plavi sako (po našem mišljenju, čak ne ni mnogo lep) plati neverovatnih 4000 evra!

Na slici iznad mogli ste da vidite ovaj sako “ala Erdogan” inače rad čuvene italijanske firme “Cesare Atollini” iz Napulja. Da ne bi bilo zabune zaokružena cena je sa popustom od 50%, a originalnu cenu možete videti pored i ona iznosi 5400 američkih dolara. Kada se to preračuna u evre dobijamo cifru od tačno 4359 evra! Za jedan sako! A ne verujemo da je Aleksandar baš kupovao dok je bilo na popustu.

PROČITAJTE JOŠ: ŠAMARČINA VULINU: PITAJTE TETKU ZA PARE, PORODICA POKOJNOG PILOTA JE ZASLUŽILA MAKAR DA IMA STAN!

Toliko o čoveku koji se “žrtvuje” za sve građane Srbije, a koji svojim delima pokazuje da svakodnevno radi protiv svih naših interesa…

Šta bi tek bilo da se ne žrtvuje toliko? Koliko bi onda novca trošio na svoja odela i ostale luksuzne “sitnice”…

PROČITAJTE JOŠ: UZEO VIŠE I OD AJE JUNG: LAZAR RISTOVSKI DOBIO OD DRŽAVE 84 MILIONA!

Comments

comments