Politika

(FOTO) BRUKA: Ko je kačio Vučićeve i Vulinove fotografije u vojnim objektima?!

Veliki vođa i njegove podguzne muve ne napadaju mirne građane samo sa “Pinka” i naslovnih stranica “Informera” i ostalih blatoida. Pripadnici Vojske Srbije slike ove dvojice “velikana” moraju da gledaju čak i kada idu na pregled u vojnu ambulantu!

Takva je situacija u Leskovcu, odakle nam i stiže sledeća slika. Na zidu tamošnje vojne ambulatne vojnicima se mršte Vučić i što je još veća bruka – Aleksandar Vulin, koji u vojsku nikada nije ni išao…kao da im nije dovoljno što su već morali da posete lekara. Slično je i na drugim mestima.

Postavlja se pitanje ko je naredio ovako nešto? Da li je zamisao Vučićeva, pa je sprovedena preko nekih nižih instanci?

TRAGEDIJA ZBOG KOJE VULIN MORA DA PODNESE OSTAVKU: ZA GODINU DANA POGINULA TRI PILOTA!

Možda se ovoga dosetio i Aleksandar Vulin, ministar vojni koji bi posle jučerašnje avionske nesreće i treće pogibije pilota u poslednjih godinu dana morao da podnese ostavku na to mesto. On se ionako samo bavi svojim imidžom, a ostale stvari su mu potpuno nevažne. Tipujemo da je baš on u pitanju…

Podsećamo, prošlog leta je izbila mala afera oko toga da li i gde stoje slike Aleksandra Vučića. Tada je baš Aleksandar Vulin izjavio:

– Nemojte to gledati kroz predsednika koji vam se ne dopada ili ne dopada. To treba posmatrati isključivo kroz jačanje kulta države Srbije – izjavio je tada Vulin na pitanja novinara.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆEV MITING U NIŠU SKORO SIGURNO BI ZNAČIO I SUKOB NA ULICAMA!

Međutim, ubrzo pošto je informacija o nameri da se postave Vučićeve slike po svim vojnim objektima izašla u javnost, u Vojsci Srbije počeo je “lov na veštice”, odnosno istraga ko je odao tu informaciju javnosti, rekao je tada Novica Antić, predsednik Vojnog sindikata Srbije.

– Nakon što je izašla u javnost namera ministra Vulina da postavi fotografije Vučića u vojne objekte, iz komande Vojske Srbije otpočeo je mobing nad vojnicima. Visoki oficiri Vojske Srbije koji žele da se dodvore ministru počeli su da istražuju ko je taj dokument u kom se pominje postavljanje portreta dao u javnost, ko ga je obelodanio. Maltretiraju se ljudi, sprovode istrage, saslušanja, dok iz tužilaštva kažu da to nije krivično delo. Taj dokument koji se pojavio u javnosti nije nikakva vojna tajna, već predlog za nešto što nije ni regulisano pravnim propisima – objasnio je tada Antić.

Ovo je razlog više da pomislimo kako je upravo Aleksandar Vulin naredio ovako nešto. Pa onda rešio da pored slike svog gazde stavi i – svoju!

PROČITAJTE JOŠ: VESELINOVIĆ: ODMAH SMENITI NESTRUČNOG I BAHATOG VULINA!

Comments

comments