Politika

(FOTO): Vučiću, evo gde piše “ZSO po kosovskim zakonima”!

Sinoć, negde oko pola 9 uveče, Aleksandru Vučiću je palo na pamet da se ponovo obrati javnosti u vezi sa rešavanjem pitanja Kosova i Metohije, preciznije o tome kako bi trebala da izgleda buduća Zajednica srpskih opština.

PROČITAJTE JOŠ: OSLOBOĐEN KOSMAJAC, “HVALA VUČIĆU”

Kada je portparolka Evropske komisije Maja Kocijančić izjavila da će ZSO biti formirana po kosovskim zakonima, Vučić je po svom običaju zapenio:

“Hoću da nam pokažu gde to piše u Briselskom sporazumu, znam napamet Briselski sporazum, imate ga na sajtu vlade, predsednika, kancelarije, to nigde ne piše”, rekao je Vučić za RTS.

PROČITAJTE JOŠ: NIŠLIJE PORUČILE: VUČIĆ ĆE IMATI ŽESTOK DOČEK!

Pa pošto se predsednik SNS-a pravi glup i nevešt, koristimo priliku da ga podsetimo gde to piše da će o Zajednici srpskih opština odlučivati Priština.

Reč je o izveštaju od pre tri godine, u kome se upravo govori o tome da će se ZSO formirati po željama iz Prištine. To je, da podsetimo Aleksandra Vučića, baš ono na šta je ON LIČNO PRISTAO!

Aleksandre, ako lažeš bar nisi nepismen. Pročitaj na šta si pristao i prestani jeftinim trikovima da skrećeš pažnju sa izdajničkog poteza koji si napravio!

PROČITAJTE JOŠ: NOVINAR “PINKA” NAPAO UČESNIKA PROTESTA U NIŠU!

Comments

comments