Društvo

(FOTO) EKSKLUZIVNO: Nova akcija – predstavljamo vam opet “TUNEL LAŽI”

Podsetimo se na protestu prošle subote, građani su terazijski tunel oblepili nalepnicama na kojima su se nalazile autentične izjave Aleksandra Vučića koje su se ispostavile kao laž.

Odgovor režima bio je itekako paničan, ne samo da su iste sekunde poslali radnike gradske čistoće da nalepnice poskidaju, nego su i cele nedelje vršili performans na bukvalno svim medijima – o tome kako je ovo uništavanje grada, imovine, do toga da su okupljeni građani na protestu tukli, linčovali i silovali radnike.

Pojedini, pa da tako kažemo glumci su po emisijama pretežno na “Pinku” davali izjave, funkcioneri SNS-a su siktali, nervirali se, a policija je u sredu čak i privela dvojicu aktivista #1od5miliona.

Kako je ranije najavljeno, za jučerašnji protest je spremljena još veća količina materijala, međutim neko iz gradske vlasti je došao na neverovatnu ideju da zidove ovog tunela prelije uljem i onemogući lepljenje nalepnica.

Odgovor je usledio večeras, a terazijski tunel je ponovo tunel laži, kako to izgleda pogledajte ekskluzivno u fotografiji koju su nam poslali naši čitaoci.

Comments

comments