Društvo

(FOTO): Inspektorka iz SNS-a renovirala svoj stan, a troškove pokrila opština i to REBALANSOM BUDŽETA!

Da priča o malverzacijama i korupciji na izgradnji Letnje pozornice u Sokobanji, koju smo vam ispričali pre nepuna dva meseca nije bila prazna, svedoče dešavanja koja se odvijaju ovih dana.

Napominjemo još jednom, a sve zbog naših čitalaca, da su svi naši navodi javno dostupni i laki za proveru svakom ko poznaje minimalno korišćenje kompjuterske tehnologije i interneta.

Bezobrazluk se nastavlja tačno onako kako smo i najavili u svom prvom obraćanju vama, samo što se sada organizovani kriminal zataškava na perfidan način – izigravanjem zakona i manipulacijama.

PROČITAJTE JOŠ: NAJMANJE 80 ČLANOVA ŽANDARMERIJE UČESTVUJE U ŠVERCU I PRODAJI NARKOTIKA!

Da se podsetimo ukrtako, inženjer Opštinske uprave Sokobanja Svetlana Vučić, određena da vrši stučnu kontrolu izgradnje pomenute Letnje pozornice renovira stan državnim novcem, preko izvođača ZTR GAS OIL iz Sokobanje koji pomenutu Letnju pozornicu gradi po fingiranom tenderu. Troškove za renoviranje svog stana opravdava naknadnim radovima koji iznose, ni manje ni više nego 6.000.000 dinara. Bez trunke srama, bezobrazno i bahato hvale se svojim potezima preko društvenih mreža.

Na poslednjoj sednici Skupština opštine Sokobanja u kojoj većinu čine odbornici SNS i Seljačke stranke usvaja se rebalans bužeta za 2018.godinu u okviru kojeg se planira, ni manje ni više, nego baš 6.000.000 dinara za naknadne radove na izgradnji Letnje pozornice.

Ubrzo posle toga menja se plan javnih nabavki Opštinske uprave i čitav isplanirani kriminal nespretno zataškava potrebom za dve “različite” vrste radova, radovima na izgradnji kanala za atmosferske vode i naknadnim radovima. Dalje po isplaniranom redosledu pokreće se tender, izigrava se zakon da bi se amaterskim pokušajem sakrio ranije dogovoren kriminal.

Da čitav plan mora da uspe po svaku cenu, kao kontakt osobu određuju stručni nadzor inženjera Svetlanu Vučić. Jer ko bi drugi mogao bolje da okonča čitav postupak ako ne onaj ko ga je započeo. Šefovi i načelnici ćute jer tu su oni uračunati.

PROČITAJTE JOŠ: NAJGLUPLJA MAJINA IZJAVA DO SADA: NE MOŽE SEDNICA O KOSOVU JER ĆE OPOZICIJA DA VREĐA VUČIĆA!

Javna je tajna u Sokobanjskoj čaršiji da za ovaj deo izgradnje ne postoji građevinska dozvola i zato sve više postaje jasno zašto se svakog dana desi po jedna Grdelička klisura u svakom gradu u Srbiji.

Do punog ranije dogovorenog iznosa od 6.000.000 dinara raspisaće se novi tender na kojem će se pogađati direktno sa sadašnjim izvođačem ZTR GAS OIL.

Na kraju, moramo da dodamo i ovo, nismo mi vidoviti pa da znamo kako će postupiti SNS kartel koji hara Sokobanjom. Sve što smo napisali čuje se na gradilištu, hodnicima Opštinske uprave, priča se po čaršiji, a Sokobanjčani gledaju sa nevericom. Sve što smo napisali vidi se i javno. Mi smo izigrani, hteli smo promenu, borili se za promenu, a promene nema. Nema za nas koji smo im verovali i zato smo sada prinuđeni da na razne načine, ne strahujući ni od objavljivanja stranačkih podataka iz izborne kampanje zaštitimo sebe i svoje porodice. Naš život postaje borba za opstanak.

Predsednik OO SNS Vladimir Milovanović i predsednik opštine Isidor Krstić ne žele ni da razgovaraju sa nama a daleko smo od bilo kakvog ispunjavanja onog što su obećali.

Obećanja su ispunili sebi, svojim porodicama, rodbini i švalerkama, zbrinuti su za neko vreme i odabrani rukovodioci Opštinske uprave ali vreme im polako i sigurno ističe.

Sokobanjci znaju koje su dame rukovodioci Opštinske uprave produžene ruke nesposobnog i alavog predsednika.

Sokobanjci znaju da se njihovim novcem zadovoljavaju lični interesi pojedinaca, od predsednika, njegovog zamenika, preko načelnice, kojekakvih šefica, pa do najnižih beskičmenjaka čija je obaveza da savesno obavljaju posao za koji takođe primaju platu.

PROČITAJTE JOŠ: BOGOLJUB MILOŠEVIĆ JE HEROJ: JEDINI JE ODBIO DA IDE NA VUČIĆEV MITING NA KOSMETU!

Comments

comments