Društvo

(FOTO): Kamuflaža na Tašmajdnu je model po kom Srbija rešava sve probleme

Saga o novogodišnjoj rasveti preti da dobije više delova nego najpopularniji praznični film “Sam u kući”, pa ako u tome i ne uspeju, jedna stvar je odavno sigurna – veću komediju nismo gledali u glavnom gradu godinama unazad.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆU, KO JE TVOJA TETKA IZ KANADE?!

Košava koja je danima duvala početkom zime, uspela je da ugrozi projekat gradske vlasti i kompanije Keep light, ali su oni pronašli “genijalno” rešenje za vremenske nepogode. Tako su novogodišnji ukrasi u parku Tašmajdan kod Crkve svetog Marka zaštićeni džakovima za pesak kako se ne bi prevrnuli na vetru.

PROČITAJTE JOŠ: SERGEJ RASPALIO PO PREDSEDNIKU OPŠTINE: HTEO JE DA SE UVUČE U D*UPE VOĐI!

Možda će zvučati kao da prodajemo neki proizvod, ali idealan je trenutak da kažemo “ali, to nije sve”!

Kao da već dovoljno grad nije pretvoren u rumunski buvljak koji privlači Bugare, ispostavilo se da džakovi kvare izgled duž parka na Tašmajdanu, pa se neki genijalac dosetio da džakove zakamuflira. Nažalost, ispalo je tragičnije nego što smo očekivali. Dobro, nije, jer gore svakako ne može. Piši tamo još milion, dva za kamuflažu.

Suma sumarum, pored lavirinta i tunela na Obilićevom vencu, zlatne kapije na početku Knez Miihajlove ulice, neuhranjenih i tužnih medveda u Manježu, i uvek neugodnih sanki Deda Mraza… Pitamo se koliko veliki džak nam treba da čitav Beograd smestimo u njega i obavijemo veštačkom imitacijom jelke, a koji će nas sve kolektivno pridržavati da ne padnemo u ambis bez dna. Jer, očigledno, uvek može niže.

PROČITAJTE JOŠ: OTAC NEBOJŠE STEFANOVIĆA PRODAJE ORUŽJE SAUDIJCIMA!

(izvor: noizz.rs / Stefan Milenković)

Comments

comments