Politika

(FOTO): Maja Gojković FALSIFIKOVALA skupštinska dokumenta!

Prvi potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić izjavio je danas da poslanici te stranke i Saveza za Srbiju zahtevaju hitnu i neopozivu ostavku predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković jer je zahtev za održavanje vanredne sednice parlamenta „falsifikat sa potpisima ljudi koji više nisu poslanici“.

PROČITAJTE JOŠ: DIREKTOR JP IŠAO SLUŽBENIM KOLIMA U ISTANBUL DA KUPI LIMUN!

„Na zahtevu za sednicu su i potpisi Vesne Rakonjac i Željka Sušeca, koji više nisu poslanici vladajuće koalicije, jer su podneli ostavke. Ovaj falsifikat najbolje pokazuje kako SNS i njegovi koalicioni partneri vrše vlast i uništavaju sve institucije u Srbiji. Maja Gojković mora hitno da podnese ostavku jer je nedostojna funkcije predsednice parlamenta“, naveo je Aleksić u pisanoj izjavi.

Aleksić je najavio da će protiv Maje Gojković biti podneta krivična prijava i istakao da političku i pravnu odgovornost za ovakav skandal mora snositi prvenstveno predsednica skupštine, jer ona ugrožava interese države Srbije i njenih građana i jer je uništila parlament, koji bi trebalo da bude stub demokratije i predstavnički dom svih građana Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: SPISKOVI I PRETNJE OTKAZIMA PRED VUČIĆEVU POSETU BORU

„Skupština više ne postoji, ona je potpuno urušena i uništena. Nelegalna je sednica koja je sazvana nelegalno, na osnovu falsifikata. Ovo je još jedan u nizu dokaza da poslanici Narodne stranke i Saveza za Srbiju, kao i drugi poslanici opozicije, opravdano bojkotuju parlament i da apsolutno ne bi trebalo davati legitimitet urušavanju najvišeg zakonodavnog tela“, istakao je Aleksić.

Aleksić je naveo da je pre tri godine, kada je Maja Gojković predložena za predsednicu skupštine, upozorio da bi ona mogla da počini ovakvo delo, znajući da je promenila mnogo stranaka, a da je zarad ličnog interesa spremna da uradi sve, bez obzira da li je to na štetu građana i države.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) SMEJEMO SE DO SUZA ZBOG NAJNOVIJIH MIŠINIH BISERA!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments