Politika

(FOTO): Nasilnik iz Vranja koji je napao aktiviste Narodne stranke je LAŽIRAO SVOJE MODRICE?!

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke izjavio je pre par dana da su predsednika Gradskog odbora Narodne stranke Đorđa Ristića i potpredsednika Dragana Pavlovića brutalno napali ispred svojih prostorija.

– Napad je bio od strane naprednjaka, članova biračkog odbora koji su napustili biračko mesto. Kad SNS-u ponestanu argumenti, prorade pesnice, to je njihov manir u više navrata došao do izražaja u Srbiji – ocenio je u Vranju Miroslav Aleksić, potpredsednik NS.

Aleksić je pozvao režim u Srbiji da se izjasni o ovom incidentu.

– SNS je nervozan zato što građani Srbije sve više prepoznaju laži aktuelne vlasti, ali, ipak, pozivam vlast da se izjasni o napadu njihovih članova na naše aktiviste, neka to osude ili neka podrže, neka pokažu svoje pravo lice pred građanima Srbije – poručio je Aleksić.

PROČITAJTE JOŠ: MRAK: VUČIĆ ĆE KONTROLISATI SVIH PET TELEVIZIJA I 7 OD 8 DNEVNIH NOVINA!

Potpredsednik NS je istup Dušana Aritonovića u vezi napada članova SNS na prvake NS ocenio kao nedopustiv.

– Načelnik Gradske uprave u Vranju zamenjuje teze, žrtve proglašava napadačima, a napadače žrtvama, to neće proći, jer je taj manir negirao predsednik Republičke izborne komisije rekavši na RTS-u da nije bilo incidenata ni na jednom biračkom mestu u Srbiji, pa ni u Vranju, jer se napad naprednjaka na ljude iz NS dogodio ispred kancelarije NS, a nikako na biračkom mestu, kako su to pokušali da prikažu mediji režima – kategorično je upozorio Aleksić.

PROČITAJTE JOŠ: VLADA PROMENILA SVOJU UREDBU SAMO DA BI TOMA OSTAO U VILI U UŽIČKOJ!

Ristić i Pavlović su posle lekarske pomoći u policiji dali izjavu, a novinarima su saopštili da znaju uzroke napada naprednjaka na njih dvojicu!

– Jedini uzrok su kritike koje u svojim saopštenjima šalje javnosti GrO NS u Vranju, kritikujući rad i nerad aktuelne gradske vlasti predvođene SNS, a naglašavamo da su svi napadači na nas radnici Vodovoda zaposleni nakon preuzimanja vlasti od strane naprednjaka – zaključili su Ristić i Pavlović.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić objavio je sada fotografije čoveka iz SNS-a koji je kako kaže upravo nasilnik iz Vranja.

Na prvoj slici se vidi kako je rekao, nasilnik iz Vranja sa gradskim većnikom po izlasku iz zdrastvenog centra, dok se na desnoj vidi isti čovek koji je sudeći prema fotografiji povređen. Ipak, Aleksić tvrdi kako je u pitanju šminka i lažni gips.

Dodao je na kraju kako ovakve ideje da se nasilnici predstave kao žrtve neće proći.

PROČITAJTE JOŠ: (VIDEO) OVAJ ČOVEK JE JOŠ PRE 5 GODINA DO DETALJA PREDVIDEO ŠTA ĆE SE DESITI U SRBIJI

(izvor: espreso.rs)

Comments

comments