Društvo

(FOTO) Nova naređenja SNS botovima od kojih je i nas sramota

Da su popularni “botovi” Srpske Napredne Stranke jedna od najvećih sramota našeg društva znamo od ranije, ali svakim novim danom oni uspevaju krajnje negativno da nas iznenade.

Gomila, nazovi ljudi, koji po svemu sudeći nemaju neku pamet, a svakako ni moral, upregnuta je da danonoćno širi propagandu, laže, vređa i kreira lažno javno mnjenje o dnevnopolitičkim temama. Zauzvrat ovaj, pa da tako kažemo polusvet biva nagrađen radnim mestom u državnoj firmi, ili ako se dobro pokažu, sasvim solidnim mesečnim primanjima.

Među njima i onih koji moraju svojim botovanjem da opravdaju niže rangirano radno mesto, pa sve do onih koji mesečno inkasiraju i nekoliko stotina hiljada dinara.

Poslednje fotografije koje su pre nekoliko dana isplivale u javnost ponovo su uzburkale društvene mreže, a kako se vrh SNS-a ophodi prema svojim robovima, pogledajte i sami.

Ako postoji nešto zbog čega cenimo Srpsku Naprednu Stranku, to je zato što stoku tretira baš onako kako treba – kao stoku.

Ovi bestidnici ni sami ne vole ono što rade, ali manjak morala, poštenja i sposobnosti za bilo šta drugo pretvorio ih je u ništa drugo do bedne poslušnike svojih šefova.

Nadamo se da i vi uživate u komentarima ovih, pa da tako kažemo “ljudi”, jer ipak svi zajedno ih plaćamo.

 

Comments

comments