Društvo

(FOTO) PROCUREO DOKAZ: Toni Bler definitivno angažovan od strane Aleksandra Vučića

“Veliki prijatelj” Aleksandra Vučića i čovek koji je bio premijer Ujedinjenog Kraljevstva za vreme bombardovanja Srbije, definitivno je i dalje plaćen od strane Republike Srbije.

Podsetimo, predsednik Narodne Stranke, Vuk Jeremić, tvrdio je da Vlada Srbije i Aleksandar Vučić plaćaju Tonija Blera da po svetu lobira za “razgraničenje”, odnosno za priznanje nezavisnosti Kosmeta, što gazda naprednjaka nikada nije demantovao, a sada je procureo i dokaz zašto.

Jeremić je ponovo na svom tviter profilu raskrinkao izdajničke poteze aktuelne vlasti i postavio link do zvanične web stranice Blerovog instituta koji je raspisao konkurs za dva nova radna mesta u BEOGRADU:

1) Savetnik za visoko-prioritetne projekte Vlade

2) Savetnik za komunikacije visokih zvaničnika.

LINK 

Da li će zvanični Beograd reagovati na ovu poruku i možda još zanimljivije pitanje, da li će neko od medija sa nacionalnom frekvencijom smatrati ovu vest dovoljno zanimljivom da u goste pozove predsednika Narodne Stranke, videćemo, mada nažalost odgovor se sam nameće.

U svakom slučaju ono što je definitivno tačno to je da je Toni Bler plaćen od strane Republike Srbije, a za koje tačno usluge, to možemo samo da nagađamo.

Comments

comments