Društvo

(FOTO) SKANDAL: AIR Srbija karte naplaćuje skuplje ljudima iz Srbije nego strancima!

Ne prođe mnogo vremena, najčešće je reč o tek mesec ili dva, da nam pažnju ne privuče neki idiotski potez koji napravi AIR Srbija, kako vole vlasti da joj tepaju “nacionalana avio kompanija”. Pred kraj prošle, 2017. godine, pukla je afera oko otkaza trudnim radnicima i to preko SMS poruke, a sada smo došli do saznanja da je AIR Srbija sposobna za još jedan ogroman bezobrazluk: karte za iste letove naplaćuje skuplje državljanima Srbije nego strancima!

Pošto je u pitanju “nacionalna avio-kompanija” valjda bi bilo logično da, ako neko treba da dobije jeftinije karte, to budu državljani zemlje odakle avio kompanija dolazi, dakle državljani Republike Srbije. Ali, ne! “Genijalnom” idejom nekoga iz uprave ove firme, karte se naplaćuju skuplje našim ljudima, dok je za strance jeftinije!

PROČITAJTE JOŠ: NAMEŠTALJKA?! KAKO SU POJEDINI PORTALI PRENELI VEST O HAPŠENJU ĐURIĆA I PRE SAMOG HAPŠENJA?!

Do ovog saznanja slučajno je došlo dvoje prijatelja. Jedna osoba živi u Nemačkoj, tačnije u Diseldorfu, a druga u Beogradu. Kada su istovremeno gledali karte za isti let, shvatili su da je onome ko je u Beogradu karta osetno skuplja, što se može videti na slikama ispod.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO, VIDEO): VODA GUTA BEOGRAD NA VODI!

Ovo je cena ako kupujete kartu iz Diseldorfa:

 

A ovo ako je kupujete iz Beograda:

Pri tome, valja napomenuti da IP adresa računara sa koga se kupuje karta nije bitna. Bilo ko, ako izabere u podešavanjima zemlju Srbiju i srpski jezik, imaće automatski skuplju kartu! Dakle, ide se na to da se ljudima iz Srbije karte naplaćuju skuplje!

Sram te bilo, AIR Srbijo!

PROČITAJTE JOŠ: ACA SRBIN: UHAPSILI I PREBILI MU SARADNIKA, A ON PRETI PRAZNIM REČIMA

Comments

comments