Društvo

(FOTO): SNS se dosetio kako da upropasti čak i 1. maj!

Taman kada smo pomislili da naprednjački kartel ne može da napravi nešto još gore, oni su i u tome uspeli. I to tako što im je palo na pamet da u strančke svrhe iskoriste jučerašnji Praznik rada – 1. maj! Sve ovo se dogodilo u Nišu, tačnije u tamošnjem najvećem parku, Čairu.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ JE UVREDIO CELU NACIJU: “SPRSKI NAROD JE NEZAHVALAN”

Čak i za 1. maj, u parku Čair, SNS je pravio akciju na toboganu za decu sa deljenjem hrane a sve pod okriljem slika i štandova sa slikom Aleksandra Vučića. Za posluženje je bila prasetina, piletina, roštilj i sokovi. Ovo je još jedan u nizu zloupotreba dece u političke svrhe. Pre nekoliko meseci imali smo slike sa Čegra u organizaciji Opštine Pantelej sa decom u majicama SNS-a, dok je pre nekoliko dana cela Gradska uprava sa skoro celim komunalnim sektorom preduzeća išla na doček Vučiću.

SNS je išao tako daleko da je su čak i neka javna preduzeća bila uključena u akciji!

PROČITAJTE JOŠ: IMA LI VEĆE BRUKE: ZAŠTO JE CECINA PESMA U KNJIZI ZA PETI RAZRED?!

Da bi sve ovo bilo moguće, Elektrodistribucija je 30. aprila namestila sanduče sa strujom jako blizu ove lokacije a pred kraj manifestacije viđeno je vozilo Telekoma Srbija koje je prelepljeno na mestu natpisa. Propust je bio jer se parče papira sa natpisa odlepilo, pa se videlo ko je vlasnik vozila. Pri slikanju samog vozila, pripadnici organizacije, najverovatnije neki članovi SNS-a su bili verbalno nasilni, jer ne žele da se slikaju dok rade.

 

Na ovu glupost SNS-a i zloupotrebu praznika skrenula je pažnju opoziciona Niška inicijativa, grupa građana iz grada na Nišavi.

PROČITAJTE JOŠ: NOVA ĐORĐEVIĆEVA ODVALA ULAZI U TOP 3 NAJVEĆIH NAPREDNJAČKIH GLUPOSTI IKAD!

(izvor: građanin.rs)

Comments

comments