Društvo

(FOTO) NE ZNA ŠTA ĆE OD SEBE: Napredni predsednik opštine postaje – PILOT?!

Stara je narodna izreka, a sa njom se slažu i psiholozi – da nema ništa gore po čoveka od dosade. Jer, kada nam je dosadno, svakakve gluposti nam padnu na pamet. A najveće gluposti u ovoj državi padaju na pamet, jasno – članovima Srpske napredne stranke.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ JE UVREDIO CELU NACIJU: “SRPSKI NAROD JE NEZAHVALAN”

Tako je to uvek kada ne znate šta ćete sa parama i slobodnim vremenom. Evo, baš juče, Aleksandar Jovičić, u slobodno vreme SNS-ov predsednik opštine Palilula, pohvalio se na “Instagramu” kako mu fali “još malo” da bi postao privatni pilot!

Uostalom, ako vam ovo zvuči neverovatno, pogledajte sliku ispod:

Tako se “Sale limar”, kako su ga nekada zvali (zbog zanata kojim se bavio pre nego što je postao predsednik opštine) pohvalio svojim pratiocima i ostao živ.

Da li se to Jovičić sprema za novu karijeru, kada bude jednog dana sišao sa vlasti? Možda planira da malim avionom pobegne iz zemlje, kako ne bi dopao zatvora?!

PROČITAJTE JOŠ: IMA LI VEĆE BRUKE: ZAŠTO JE CECINA PESMA U KNJIZI ZA PETI RAZRED?!

Pohvalno je što ovako mlad čovek razmišlja o svojoj budućnosti, ali sve ostalo nije hvale vredno. Na primer, mogao bi da kaže od kog novca plaća časove, koji nisu jeftini.

Prosečna cena za teorijske časove je oko 2.000 evra, cena jednog časa letenja je 300 evra, a minimum je potrebno 60 časova da bi se izašlo na ispit. Dakle 18.000 za praktični deo, plus 2000 evra za teoriju – tačno 20 000 evra je potrebno Jovičiću da bi stekao ovo zvanje.

Da li to sve plaća od funkcionerske plate?!

Pored svega toga, beogradska opština Palilula kojom Jovičić upraljva važi za jednu od onih koje imaju najviše problema i gde je stanje znatno lošije nego u ostalim delovima Beograda, o čemu smo i danas pisali.

Dakle, Aleksandar se na poslu dosađuje, opština propada a on planira da uskoro – odleti. Nadamo se što dalje od svih nas i ove zemlje…

PROČITAJTE JOŠ: NOVA ĐORĐEVIĆEVA ODVALA ULAZI U TOP 3 NAJVEĆIH NAPREDNJAČKIH GLUPOSTI IKAD!

Comments

comments