Društvo

(FOTO) ŠTA JE OVO: Naprednjaci počeli na košuljama da nose Vučićeve inicijale!

Starije kolege novinari su za ovakve stvari imali izraz foto – vest. Možda se taj izraz i dalje koristi, nismo sigurni, ali za one koji možda ne znaju to su one vesti (najčešće u novinama) gde imate veliku sliku i tek nešto malo teksta ispod ili iznad nje. Najčešće se radi o kratkom objašnjenju situacije na slici.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) KAKO NATERATI GRADSKE SLUŽBE DA ZATRPAJU RUPU U VAŠOJ ULICI? SAMO PORED NAPIŠITE “SNS RUPA” I PROBLEM ĆE BRZO BITI REŠEN!

Možda bi tako nešto moglo da se iskoristi i za ovu fotografiju. Osim što mi stvarno nemamo objašnjenje za ovo.

Do danas, iskreno nismo ni znali ko je Oliver Mitrović. Koliko se da zaključiti iz pretrage na Google-u, reč je o SNS-ovom predsedniku Skupštine grada Zrenjanina, koji je znao i fizički da nasrne na novinare.

Sad tek shvatamo koliko nam je život bio prazan bez tog čoveka. Jer, nikome, ALI BAŠ NIKOME od naprednjaka pre Olivera Mitrovića nije palo na pamet da na sebi nosi Vođine inicijale. I to izvan kampanje. I to na košulji.

PROČITAJTE JOŠ: TUČA NA STAROJ PLANINI: OBEZBEĐENJE NAPALO MEŠTANE, JEDAN STANOVNIK RAKITE ZAVRŠIO U BOLNICI!

Neki korisnici društvenih mreža su komentarisali da se “samo goveda žigošu” ili da “samo goveda nose žig vlasnika”.

Da li je ovo daleko od istine?

Pa – i nije.

Izgleda da dolaze dani kada će naprednjaci morati da se isto oblače. Pošto već sada pričaju isto, misle isto (doduše, Vođa misli za njih), a i već liče jedni na druge. Oliver Mitrović je samo prvi “izašao iz ormara”.

Goveda ne mogu da biraju da li će nositi žig ili neće.

Oliver Mitrović je mogao da bira. I izabrao je da nosi. Za njega ljudsko dostojanstvo očigledno – ne znači ništa.

PROČITAJTE JOŠ: “ZALAGAĆU SE DA VUČIĆ IMA FER SUĐENJE”

Comments

comments