Politika

(FOTO) “Vučićevo zlatno doba”: Ko nas je najviše zadužio od 2000. do danas?

Iz dalekog i prijateljskog Bakua, Aleksandar Vučić nam je poslao nekoliko nebuloznih “pozdrava”. Prvi je bio onaj o najavama nove ukrasne dekoracije koja će se naći u Beogradu, Novom Sadu i Nišu (pošto je sad, izgleda nemamo dovoljno) a druga je najava “zlatnog doba” Srbije koje je, prema Vučićevim rečima, valjda već počelo. Pominjao je da će trajati od 2018. do 2022. i da će biti “para više nego ikad”. Pošto je sad već skoro polovina 2018. godine, onda je valjda počelo. Mi nismo primetili, ali ako neko negde vidi zlatno doba, nek nam javi…

Zbog ovakvih glupavih izjava predsednika SNS-a koji, nažalost, predstavlja čitavu državu, odlučili smo da i nas i vas podsetimo na velike domete naprednjačke ekonomske politike, čije posledice plaćamo svaki dan.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA JE GORE: VUČIĆ KOJI JE NEDORASTAO FUNKCIJI ILI NJEGOVI GLUPI SAVETNICI?!

Pošto se Aleksandar Vučić i ostali naprednjaci često žale da im je sve dugove ostavila “prethodna vlast” (koja god to bila), evo malo grafike koja jasno pokazuje ko nas je najviše zadužio u periodu 2000-2015 godina.

Valjda je iz ovoga jasno sve. Jedini koji je bio približno očajan kao crveno-crni tandema Vučić – Dačić je samo Mirko “Fikus” Cvetković. Ne pada nam na pamet da ga pravdamo, ali za njegovog mandata je krenula svetska ekonomska kriza, pa se možda i time može objasniti ovoliki dug.

Za Aleksandra Vučića i Ivicu Dačića to opravdanje ne može da se upotrebi.

PROČITAJTE JOŠ: UGAŠEN SIGNAL JEDINE NEZAVISNE TV U NOVOM SADU, DIREKTORKA ŠTRAJKUJE GLAĐU!

Ovde bi valjalo napomenuti da su ovo podaci zaključno sa 2015. godinom i da bi trebalo istražiti koliko nas je dodatno zadužila tzv. Druga Vučićeva vlada, odnosno kabinet na čijem je čelu, makar formalno, Ana “Fikus” Brnabić, iliti Mirko Cvetković naprednjačkog režima.

Dok čekamo podatke koji će, verujemo, samo potvrditi da brže, jače i bolje Srbija juri ka dnu, makar možemo da budemo veseli. Predsednik je rekao da je naše “zlatno doba” već počelo…

Posle ovog grafikona – ko još sme da mu ne poveruje?!

PROČITAJTE JOŠ: GINISOV REKORDER NAPUŠTA VOJSKU SRBIJE!

Comments

comments