Politika

Gajić optužio Sergeja da je uzeo keš, a on mu odgovorio: Ili dokaži ili mi se napuši k…a!

Poznati advokat i predsednik Pravnog saveta Narodne stranke Vladimir Gajić nije ostao bez komentara, ali i brutalnih optužbi na račun onih koji su se do juče zalagali za beskompromisni bojkot predstojećih izbora, a danas se predomišljaju.

“Ako čujete ovih dana da je neko od bojkotaša promenio odluku i izlazi na izbore, nemojte sumnjati, laki keš je u pitanju. Vučić je majstor za to. Benefit za građane neće izostati. Znaće se ko drži do svoje reči, ko je na kojoj strani pred odsutne bitke koje su tek pred nama”, napisao je Gajić na svom tviter nalogu.

On je u prepisci dodatno podvukao da svima treba da bude jasno da “eventualna promena odluke o bojkotu, bilo čija, neće biti motivisana naknadnom mudrošću, već isključivo korupcijom, bilo koje vrste”.

Iako Gajić nije imenom i prezimenom rekao na koga misli, većina je u njegovim rečima prepoznala Sergeja Trifunovića i Pokret slobodnih građana, budući da je juče izašla vest kako je unutar tog pokreta održan sastanak na kome se većina izjasnila da je za izlazak na izbore.

Da je Gajić mislio na PSG, uvideo je i Trifunović, pa je advokatu i funkcioneru Narodne stranke oštro odgovorio.

“Ako čujete od nekog recimo advokata da je laki keš u pitanju, ja recimo mogu tom advokatu da ponudim dve opcije: jedna je da kao lice koje dolazi iz pravosudja dokaže da je laki keš u pitanju, a druga je da mi se u suprotnom bez problema svakako napuši k…a”, napisao je Trifunović.

Lider PSG-a je Gajiću poručio i da objasni koja tetka iz Kanade mu je poslala 5 miliona evra za predizbornu kampanju, misleći očigledno na predsedničke izbore 2017. godine na kojima se kandidovao lider Narodne stranke Vuk Jeremić.

“Nije moj problem što je u partiji koja je pukla 5 miliona eura na predsedničku kampanju koja je uzela 3% pa nema drugu opciju nego da se kandžicama drži za opciju dolaska vanzemaljaca u bojkotu”, napisao je Sergej Trifunović.

Podsetimo, jučerašnju vest da je održan sastanak lidera i poverenika lokalnih odbora PSG na kojem se većina izjasnila da je za izlazak na izbore, potvrdio je i sam Trifunović, dodavši da ipak nikakva odluka još uvek nije doneta, budući da treba da se potvrdi na sednici Predsedništva PSG. Konačnu odluku o učešću na izborima on je najavio za četvrtak.

Sergej izlazi na izbore: Raspad JSO?

 

 

Ако чујете ових дана да је неко од бојкоташа променио одлуку и излази на изборе, немојте сумњати, лаки кеш је у питању. Вучић је мајстор за то. Бенефит за грађане неће изостати. Знаће се ко држи до своје речи, ко је на којој страни пред одсутне битке које су тек пред нама

Comments

comments