Politika

GORE OD NAJGOREG: Maja postaje ministarka kulture, Dejan Stanković dobija sport?!

Naravno, pored toga što će Siniša Mali zameniti Dušana Vujovića na mestu ministra finansija.

Da li se zaista sprema ovakav scenario? Jedan od Vučićevih blatoida danas je objavio ovakvu informaciju, a oni i slični često preko svojih veza u vladajućim krugovima znaju šta se događa iza kulisa. Sada su, izgleda, dobili “mig” sa vrha da mogu ovu informaciju da puste u javnost.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SE ZAISTA KRIJE IZA HAPŠENJA MAJE ŠORŠOROV?

Ovo, međutim, neće biti i jedine tri promene u Vladi Srbije, pre svega s obzirom na poslednja dešavanja i svađu dve ministarke Zorane Mihajlović i Jadranke Joksimović sa premijerkom Anom Brnabić. Uskoro će vrh SNS na sastanku koji će sazvati Aleksandar Vučić doneti odluku ko bi mogao da zameni njih dve u Nemanjinoj 11.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) EVO KAKO MARIJAN I SNS UNIŠTAVAJU SKUPŠTINU!

Da se u SNS-u spremaju promene na više nivoa, govore isti izvori: na istoj sednici najuže rukovodstvo naprednjaka počistiće sa funkcija još neke direktore, predsednike opština… Kako kažu u vrhu kartela, među onima koji će na svojoj koži osetiti nultu toleranciju biće i poznati direktor jedne velike državne firme, međutim o imenima se još ne govori otvoreno.

Po svemu sudeći, naprednjake čeka “vrelo leto”: bara je prepuna krokodila koje moraju da nahrane. Šta će tek biti kada “ispale” neke od svojih aduta sa beogradskih izbora Aju Jung, Zorana Radojičića, Gorana Grbovića, što će se sa ovim, najavljenim, promenama u Vladi gotovo izvesno dogoditi.

Sve ovo znači samo jedno – još mnogo Vučića koji peni sa malih ekrana…

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SNS RIJALITI: ŠTA ZNAČI VUČIĆEVA POSETA TURSKOJ?!

(izvor: dnevnizurnal.com, gerila.rs)

Comments

comments