Društvo

“Happy” ponovo pomerio granice dna: “Književnik” Legija i prevarant Marić

Hepi televizija, eminentni kanal sa nacionalnom frekvencijom preko kog Vučićev tajkun Peconi i omiljeni voditelj Marić svakodnevno uspevaju da ispiraju mozak svojim gledaocima. Zaista je žalosno kada je prva asocijacija na jednu televiziju rijaliti program “Parovi”, a još žalosnije kada taj rijaliti nije naodvratnija stvar koju možete pogledati na tom kanalu.

Jutarnji program – u režiji Milomira Marića i Irene Vukotić je zaista jedna “simpatična” emisija kroz koju je prodefilovalo preko stotinu različitih karikatura koje u svakoj ozbiljnoj državi van zatvorske ili cirkuske ograde nećete imati priliku da sretnete. Svakakve gadosti tu bivaju izrečene, ali nam je za oko posebno zapao insert koji su na svom zvaničnom tviter nalogu objavili autori emisije “Dobar loš zao”.

Gost toga jutra bio je Nebojša Čović i ne fokus nije na njemu, fokus je na Mariću i njegovom predstavljanju Milorada Ulemeka kao “književnik u zatvoru, koji je tamo možda zbog pisanja ili nečeg drugog” koji mu je poklonio, pa čak i posvetio jednu simpatičnu knjigu.

Uostalom, pogledajte i sami, ako imate želudac za to.

Comments

comments