Društvo

Imamo transfer blama od tvitova Ane Brnabić

Predsednica Vlade Srbije, ili bar osoba koja bi trebala da obavlja tu funkciju, konačno se oglasila – i to na tviteru.

Ona je naime večeras replicirala na poruku Vuka Jeremića i blago je reći da nas je sramota u njeno ime.

Naime, predsednik Narodne Stranke napisao je da Ana Brnabić i njena porodica verovatno očekuju da će nakon pada diktature moći slobodno da žive u inostranstvu, što je očito pogodilo navodnu premijerku te je krenula u raspravu.

Kao što smo danas i pisali, Jeremić je aludirao na sramotno iskorištavanje funkcije Predsednice Vlade zarad ličnog bogaćenja Ane Brnabić i njenog brata, a naročito u poslednjoj aferi oko obaveznih dina kartica – ukoliko ste propustili, pisali smo o tome:

Od obaveznog uvođenja DINA kartice najviše će zaraditi brat Ane Brnabić!

Reakcija i odgovor Ane Brnabić u najmanju ruku je sramotan i izaziva neki čudan osećaj u želudcu, jer ne samo da nije odgovorila na konkretne prozivke vezane za aferu, nego se ponela kao svaki prosečan član SNS internet tima, “botujući” ono što smo milion puta čuli od Informera, Pinka i ostalih medijskih satrapa, pominjujući neku aferu i neke katarske pare.

Naravno da je to tužno i žalosno, jer bez ikakve želje da komentarišemo Vuka Jeremića i njegovu političku karijeru, ali da li mislite da je on zaista predvodnik “međunarodne bande lopova” da Aleksandar Vučić i satrapi oko njega ne bi to iskoristili i uhapsili ga. Preko 6 godina imaju aposlutnu vlast, preko 6 godina proveravaju u stopu svakog ko im nije po volji i čekaju i najmanju grešku da bi krenuli u napad.

Dakle, ako su optužbe koje navodna Premijerka iznosi, zašto Jeremić nije u zatvoru? Da li je ona postavljena na tu funkciju da bi radila svoj posao, ili prenosila ono što Informer piše?

Ono što takođe upada u oko jeste što smo u ovoj kraćoj raspravi još jednom dobili odgovor zbog čega Aleksandar Vučić ne dozvoljava televizijske duele – zato što zaista niko iz te banditske družine nije sposoban bilo šta da kaže.

Pogledajte uostalom i poslednji odgovor Vuka Jeremića, na koji Ana Brnabić naravno nije dala odgovor.

Poštovanoj Premijerki bismo samo poručili da se mane tvitera, botovanja, informera i sličnih budalaština i da krene da radi svoj posao. Ako ga bude radila, možda i pronađe ono rešenje za Kosovo za koje nam je rekla da Vlada još uvek traga. A tviter rasprave neka prepusti nekom drugom.

Comments

comments