Politika

Intervju Saše Jankovića je nešto najgore što smo pročitali danas

Lider Pokreta Slobodnih Građana, “Građanskog bloka 381” i samoproglašeni “Francuski vitez” (kako je sam sebe nazvao u jednom intervjuu), u poslednjoj izjavi za “Nedeljnik” napao je i izvređao poznatog glumca Nikolu Koju.

Da podsetimo, Nikola Kojo je podržao Jankovića kao predsedničkog kandidata, međutim nikada nije bio član PSG, kao što je “lider” ovog pokreta naveo. O tome kolika je “moralna gromada” Kojo, a kolika Janković, ne bismo sada ulazili i ne bismo se tako lako spuštali na nivo koji ipak pripada jednom Milenku Jovanovu, Marijanu Rističeviću, Simi Spasiću i Saši Jankoviću, ali reći ćemo da je ogromna sramota pričati na ovakav način o poznatom glumcu i čoveku koji te je podržao kada si se kandidovao za predsednika republike.

Koliko su optužbe da se “Kojin film prikazuje samo zato jer je pljuvao Jankovića” besmislene, pokazuje i ova vest koja datira još iz 2016. godine i u kojoj se jasno vidi da je TV Prva platila film “Stado”.

Nikola Kojo je režirao film “Stado”, koji je među najgledanijim domaćim filmovima i svakako da mu je mesto i na nacionalnoj televiziji, što gospodinu Jankoviću i njegovom “stadu” izgleda, definitivno nije.

Za razliku od Koje koji se može pohvaliti ogromnom i velikom karijerom, Saša Janković je uspeo da za godinu dana spadne sa 600.000 glasova na nivo statističke greške, da se udruži sa, prvobitno DS-om na predsedničkim, a onda i sa koalicijom oko Dragana Đilasa na gradskim izborima, a nakon toga ih šutne i prekine i saradnju, da se vrlo uspešno pravi “mrtav” tokom protesta protiv diktature, da iz pokreta “istera” veliki broj poznatih članova i evo sada vidimo, da o svakom ko prestane da ga podržava – priča manirima koji dolikuju polusvetu iz vladajuće koalicije.

Nas je sramota ove izjave Jankovića, a verujemo da istu sramotu dele i malobrojni preostali članovi “Pokreta Slobodnih Građana”, kojima iz sveg srca želimo da je onaj prozor koji je bračni par Janković prošle godine otvorio i dalje, bar otškrinut.

Comments

comments