Društvo

JAD I BEDA: SNS koristi nasilje nad ženama za obračun sa političkim protivnicima!

Zaista smo se nadali da ništa što dođe iz “kuhinje” vladajuće stranke ne može da nas iznenadi. Nažalost može. Nažalost negativno.

Danas je SNS po ko zna koji put oborio sopstvenu (inače vrlo visoko postavljenu) granicu neukusa i gađenja kada su izdali saopštenje o nedavnom talasu nasilja nad ženama i u istom pričali (pljuvali) po Demokratskoj Stranci.

Izvesna Biljana Popović Ivković, član predsedništva gore pomenutog kartela se oglasila i “žestoko oplela” po demokratama zbog nedavnih dešavanja.

Celokupno saopštenje nećemo prenositi, možete naći na zvaničnom sajtu organizacije koja sebe zove Srpska Napredna Stranka, a samo bismo voleli da odgovorimo dotičnoj dami u par rečenica.

Poštovana gospođo Popović-Ivković:

Nasilje nad ženama je jedna strašna stvar. I naravno, ne dešava se samo u Srbiji i ne dešava se od juče. Međutim, gde god, kad god i kako god da se desi na ovoj planeti, jeste za osudu. Za osudu od svih, od pojedinaca, organizacija, ma od svih živih bića koje egzistiraju među nama. Isto kao što mi, isto kao što Vi, isto kao što bilo ko drugi treba da osudi, tako treba da osudi i Demokratska Stranka. I imaju pravo na to.

Demokratska Stranka nije na vlasti već 6 godina, smenjeni su sa vlasti jer su bili loši. Vi ovih 6 godina pretvarate u agoniju gde se konstantno poredite sa njima – umesto da radite ono za šta ste dovedeni na vlast, a dovedeni ste da ne budete kao DS.

Probajte bar jedan, ali bar jedan problem za početak da preuzmete na sebe i da ga rešite. Apsolutno sve, ekonomija, korupcija, kriminal, čak i Kosovo, a evo čak i nasilje nad ženama koristite da bi spominjali i optuživali prethodnu vlast i to je jadno, bedno i tužno za gledati.

I ne zaboravite da je ta bivša vlast – bivša, jer je bila loša. A ni vi niste bolji, pa zapitajte se ko je sledeća “bivša vlast”, nadamo se posle svega samo, što pre.

Comments

comments