Politika

Kako je SNS DOŠAO DO ADRESA penzionera na koje šalje Vučićeva PATETIČNA PISMA?! Odgovor jednog primaoca je SJAJAN!

Srpska napredna stranka je, nažalost, postala i deo naših privatnih života. Nije dovoljno samo da isključimo televizor i radio i da ne kupujemo novine. Sada više ne smemo ni da otvaramo poštansko sanduče, jer i odatle iskače Aleksandar Vučić!

Praksa slanja glupavih pisama na adrese potencijalnih glasača i običnih građana do sada je bila praksa, najčešće, samo u predizobrnoj kampanji i to, naravno, nije izum SNS-a.

PROČITAJTE JOŠ: (FOTO) BEOGRADSKI NAPREDNI IDIOTI SU PREVAZIŠLI SEBE: SPOMENIK PATRIJARHU PAVLU IZGLEDA UŽASNO!

Međutim, poslednjih dana su se pojavila pisma koje, kao potpisuje, sam AV a u kojima je nekakav “raport” najstarijim građanima šta je to AV uradio i šta planira da uradi ili štagod…(ko ima želudac, neka pročita celo ovo “pismo”).

Uglavnom, AV naše starije sugrađane (za sada, samo njih) na ovaj način čini se još više nervira nego do sada.

Zaista, ovakav vid propagande je prevaziđen odavno, pa bi i sam Vučić mogao malo da razmisli ko mu sve radi u odeljenju marketinga i kapmanje i da li vredi davati im platu za ovakve gluposti.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTA SE DESI KADA ANA BRNABIĆ ODOGOVARA NA PITANJA KOJA NISU NARUČENA?!

Jedan naš sugrađanin je odgovorio putem društvenih mreža na ovu glupost koju je našao u sandučetu, a njegov oštar odgovor možete da vidite na slici ispod:

Mi potpisujemo svaku reč u Srboljubovom odgovoru. Ovakav idiotizam Vučićevih propagandista je vredan jedino osude i prezira. A govori i o tome da Vučić građane ove zemlje smatra stokom, čim ih vređa na ovako direktan način!

PROČITAJTE JOŠ: MOŽE LI MARTINOVIĆ DA OBJASNI VUČIĆU KAKO GA JE POMEŠAO SA HITLEROM?!

Comments

comments