DruštvoPolitika

Konačno: Poznat datum izbora u Beogradu

Maja Gojković, osoba koju moramo da gledamo kako predsedava cirkusom koji se naziva Skupština Srbije pre nekoliko sati je raspisala izbore za beogradsku skupštinu, ali i za skupštine još dve opštine u centralnoj Srbiji – Aranđelovac i Bor.

Gojkovićeva je izbore u ova tri grada zakazala za nedelju – 4. mart, a naš portal je među prvima najavio da će baš ovog dana biti izbori u glavnom gradu. Kada smo to prognozirali, činilo nam se da je ovaj dan jedina logična opcija za lokalne izbore.

“Pogledajte imena kandidata na izbornim listama, vidite njihove rezultata i biografije”, izjavila je Gojković. Ona je u poruci građanima istakla da glasaju isključivo za njihove programe a ne priotiv.

“Od tog glasa protiv se ne živi u naredne četiri godine. Neće se dobiti više zabavišta škola, asfaltiranih ulica niti privući ivesticije”.

Ona je pozvala kandidate za odbornike pa pokažu ozbiljnost u kampanji i poštovanje prema građanima Beograda, i opština Bor i Aranđelovac kao i svojim političkim protivnicima.

“Kandidati, treba da se takmiče samo svojim programima a ne mržnjom”, rekla je Gojkovićeva na kraju.

Prilično licemerno od strane Maje Gojković, međutim to je nešto na šta smo navikli od nje i ostatka SNS kartela. Sada, kada znamo tačan datum izbora, građani Beograda, Aranđelovca i Bora imaju priliku da Maji i njenim ortacima iz SNS-a kažu – zbogom!

Comments

comments