Društvo

Konobar sa jedva završenom školom vodi privatizaciju PKB-a?!

Beograd – Prodaju najvećeg poljoprivrednog kombinata u ovom delu Evrope vodi verovali ili ne Dragan Stevanović zvani Boske koji visoki funkcioner SNS i blizak saradnik Aleksandra Vučića.

PROČITAJTE JOŠ: DRŽAVNI UDAR NE PRIPREMA OPOZICIJA, VEĆ DODIK UZ VUČIĆEVU POMOĆ!

Upućeni tvrde da je Boske osnovnu i srednju školu jedva završio sa dvojkama i trojkama i da je do ulaska u SNS radio kao konobar kada kao kakav pravi genijalac za pet dana polaže 10 ispita na Višoj školi za menadžment i poslovne sekretare u Sremskim Karlovcima i tako postaje državni sekretar u Ministarstvu privrede!

Danas taj isti Dragan Stevanović zvani Boske rukovodi prodajom najvećeg poljoprivrednog kombinata u ovom delu Evrope.

PROČITAJTE JOŠ: SNS DAO 7 MILIONA TABLOIDU KOJI ZVANIČNO NE POSTOJI?!

Reč je naravno o PKB-u gde naprednjačka lopovska banda u proseku jedan hektar najkvalitetnijeg poljoprivrednog zemljišta prodaje za tričavih 16 evra. Da, dobro ste pročitali. hekatr najkvalitetnijeg poljoprivrednog zemljišta za 16 evra!

Šta još treba da se desi u Srbiji da narod shvati da zemljom pod plaštom političke organizacije rukovodi organizovana kriminalna grupa kojoj joj je na vrhu Aleksandar Vučić dok je njegob rođeni brat Andrej Vučić zadužen za operativne poslove tog kriminalnog kartela.

PROČITAJTE JOŠ: ZORANA, GDE SI TI VIDELA 200KM AUTO-PUTA?! EVO KOLIKO JE ZAISTA IZGRAĐENO

(izvor: vaseljenska.com/srbijadanas.net)

Comments

comments