Društvo

Kraj balade? “Beograd na vodi” doživeo potpuni krah?!

Sećate se kampanje za gradske izbore 2014. godine kada su nam Aleksandar i Siniša predstavili projekat “Beograd na vodi” kao nešto potpuno novo i potpuno divlje, kao projekat kakav vasiona videla nije i koji će od srpske prestonice da napravi Dubai, Monte Karlo, Los Anđeles i Pariz zajedno.

PROČITAJTE JOŠ: Ludilo – Pink i Mitrović optužuju za narkomaniju!

E pa, 4 godine i 1500 dana kasnije dvojac sastavljen od najboljeg pravnika u novijoj istoriji i kolege mu velikog doktora Siniše Malog nije uspeo da napravi ni 2 zgrade. Uistinu jesu izradili sjajnu maketu, srušili (preko noći) jednu ulicu i oprali “bogtepita” koliko para, ali 2 zgrade su ostale nezavršene.

PROČITAJTE JOŠ: Ana Brnabić vređa penzionere i zdrav razum!

Puno toga je mutno u toj vodi na koju se Beograd spušta, ko pere čije pare, kome su prodati koji stanovi, gde je ta “stealth” kula koja je trebala da “izdžiglja” do kraja 2016. godine i ko i koliko plaća pumpe koje neprekidno rade. Sada smo dobili još jednu poražavajuću vest i to da su njegovi veliki arapski prijatelji zavrnuli slavinu i prestali da ulažu u ovaj besmisleni projekat, pa su stoga 2 nezavršene zgrade podeljene u 2 preduzeća (privredna društva) kako bi mogli biti garant za kredit?!

PROČITAJTE JOŠ: Više ni ne kriju! SNS javno priznaje stranačko zapošljavanje!!!

Šta će se desiti sa projektom i da li će “Beograd na vodi” po svemu sudeću potonuti u obalama reke videćemo, ali za sada ne miriše na dobro.

 

Comments

comments