DruštvoPolitika

Potpuno ludilo – Pink i Mitrović optužuju nekog za narkomaniju?!

Mesto: Beograd Datum: 16.09.2017 Dogadjaj: KIOSK/POLITIKA/DRUŠTVO - protest pokreta Dveri i drugih organizacija koje ih podržavaju ispred zgrade televizije Pink u Beogradu Licnosti: vlasnik TV Pink Željko Mitroviæ

Da nam predstoji krajnje mučna i prljava kampanja za predstojeće gradske izbore znali smo i sami, međutim da ovolika panika vlada u SNS kartelu zbog istih prevazilazi i najluđe pretpostavke.

Naime, koliko je ludilo u pitanju mogli smo da vidimo juče kada je RTV Pink javno prozvao Vuka Jeremića da podržava legalizaciju narkotika?!?!

Inače radi se o jednom tvitu popularne šminkerke Jelene Maćić o legalizaciji marihuane. Ponavljamo, radi se o jednom tvitu Jelene Maćić o legalizaciji marihuane, uostalom pogledajte sporni tvit i sami pa procenite da li igde vidite ono što “ružičasta” televizija tvrdi i da li igde primećujete Vuka Jeremića da poziva bilo koga na korištenje bilo koje nedozvoljene supstance.

Sa druge strane pak, imamo Željka Mitrovića, dokazanog heroinskog zavisnika koji je lično odgovoran za smrt ljubavnice predoziranjem u hotelskoj sobi. Mitrović nije odgovarao za ovaj slučaj, što je potpuno i logično s obzirom da u zamenu mora da angažuje svoje nazovi novinare da u tri smene češljaju čak i društvene mreže tražeći bilo šta što mogu da iskoriste za odvratnu paljbu po svakom ko misli drugačije od predsednika SNS kartela.

Takođe, podsetićemo jer ne smemo da zaboravimo da je sin najpoznatijeg heroinskog zavisnika u Srbiji, Aleksandar Mitrović, svojim džipom na pešačkom prelazu ubio devojčicu i za to ubistvo takođe nije odgovarao.

To su sve razlozi zašto heroinski zavisnik mora da otplaćuje svoj dug Aleksandru Vučiću i stoga moramo biti spremni na ovakve i još gore i prljavije optužbe u nastavku kampanju.

Takođe, moramo biti spremni i da ne zaboravimo sve činjenice jednog dana kada SNS kartel padne. A po svemu sudeći, pašće veoma brzo.

 

 

Comments

comments