Društvo

KRALJICA DRAME: “Ne postoji Aleksandar koji je preživeo vlast”

Predsednik Srpske Napredne Stranke, Aleksandar Vučić, dao je intervju za “Financial Times” i u njemu radio ono što najbolje ume – lupetao i prenemagao se.

Tako je Vučić izjavio da, citiramo, “Ne postoji Aleksandar koji je preživeo vlast”.

Ova izjava nam zapravo govori mnogo toga. Prvo, čovek definitivno nije normalan. Kakav je to predsednik, političar, pa i čovek, koji za strani magazin daje ovakvu izjavu?!

Drugo, sada su definitivno otklonjene sve sumnje oko toga ko zapravo naručuje i stoji iza svih idiotiskih naslova u Informeru i drugarima gde se na svakih nekoliko dana najavljuje novi atentat i državni udar. Kakvo je psihičko stanje čoveka koji priželjkuje i hrani svoj ego time što na sva usta priča da hoće da ga ubiju, izazovu haos i slične bljuvotine? Nenormalno je, neprirodno i nimalo prijatno ponašati se na takav način.

U sopstvenoj samopromociji dotakao se naravno i teme Kosmeta, pa je tako “Kosovo” nazvao ni manje ni više nego – trenutno najvećim problemom Srbije.

Naravno, ako se ova izjava posmatra iz drugog ugla, onda dobijamo apsolutnu potvrdu onoga što pišemo već duže vreme – Aleksandra Vučića Kosmet ne zanima. Zanima ga isključivo sopstveni rejting. Kosmet nije problem Srbije, Kosmet je problem Vučićevog rejtinga. Tužno je, bolesno i morbidno što on postavlja znak jednakosti između te dve stvari.

Ostatak intervjua je manje više nezanimljiv, jedino vredno pomena je pošto to neće preneti domaći mediji izjava da svaki put kada se sastane sa Putinom, kaže mu da se Srbija nikada neće odreći svog evropskog puta.

 

 

Comments

comments