Društvo

Krivična prijava protiv Vučića, Stefanovića, Gojkovićeve i Ane Brnabić!

Pokret “Cela Srbija” i Saša Mirković sutra podnose krivičnu prijavu za organizovanje grupe protiv Ustavnog poretka i bezbednosti Republike Srbije protiv Aleksandra Vučića, Ane Brnabnić, Nebojše Stefanovića i Maje Gojković, po članu 305, 306, 319, 320 i 321 Krivičnog zakona Republike Srbije!

Gore navedeni funkcioneri su više puta u nekoliko prethodnih godina, a posebno u ovoj 2018 godini kao najviši predstavnici drzavnih organa, organizovano u javnosti iznosili stavove da Kosovo nije deo Srbije, da Srbija nema ni metar zemlje na Kosovu time potvrdjivali da vode organizovanu protiv ustavnu politiku i dovode u pitanje bezbednost zemlje kao što urušavaju teritorijalni integritet celovitost i suverenost Republike Srbije. To su sve krivična dela protiv ustavnog uredjenja i bezbednosti zemlje. Samo vodjenje prljave kampanje a u vezi sa članom 321 KZ RS njihovo dejstvovanje je imalo za posledicu smrt jednog čoveka a on se zove Oliver Ivanović i u skladu sa Zakonom mi ćemo sutra podneti krivičnu prijavu Republičkom javnom tužiocu koji ukoliko ne reaguje i ne krene u predistrazne radnje i istragu, takodje postaje saučesnik u narednim krivičnim takozvanim “produženim” koja ova lica mogu da proizvedu.

Pokret Cela Srbija neće nikada podržati to da institucije ne rade svoj posao ko god da se nalazi na čelu tih institucija – navode nam iz ovog pokreta.

Kao što svi znamo, Aleksandar Vučić priprema javnost za predaju Kosova i Metohije i još jednom apelujemo na sve naše čitaoce da ne nasedaju na njegovu prljavu igru. Kosova i Metohija ne smeju nikad dobiti stolicu u Ujedinjenim Nacijama!

 

Comments

comments