Društvo

Leteći papci i svinjske glave

Kao što se znade Vučić gospodin nastavlja da briljira i postiže vanzemaljske rezultate. Kao od šale, na jedan, je raskrinkao babu koja je ubila investitora, poručivši da je nečuveno da neko navija za babu, jer baba ima dosije, tako da se znalo da baba nije baba. Kao takva, baba je likvidirala poštenog investitora, koji nema dosije, ali ima devet osuđujućih presuda i nijedan dan robije. Sa takvom babom pošteni investitor nije imao nikakve šanse.

PROČITAJTE JOŠ: TRIFUNOVIĆ RASTURIO VUČIĆA: KAKO ZA JEDNO DETE U MAJU NEMA PARA A ZA DRUGO, U SEPTEMBRU, IMA?!

Kad je sredio babu, Vučić gospodin je krenuo u još jednu istorijsku posetu Kini. Sa sobom je poveo sve same i dokazane eksperte, od Malog do Jorgovanke, kao i konobara iz Surdulice, gospodina Bosketa, koji je pomoćnik ministra, državni sekretar i druga tata-mata u Ministarstvu privrede. Nije poveo gospodina Tomislava Diplomislava, koji, uz milione i milione iz Vučićevog budžeta, predsedava Kancelarijom za odnose sa Kinom i Rusijom. Mora da mu se ukazao i dosije gospodina Tomislava.

Kako u Kini, lično izveštava Vučić gospodin, i to 24 sata dnevno, vremenska razlika ne predstavlja nikakav problem. Odmah javio: Živeo sam za ovo, imao sam tremu, noge i ruke su mi se tresle, ali uradio sam šta sam obećao! Nije imao razloga za toliki stres, ta opštepoznato je da on nema dosije.

A uradio je, kako je sam izvestio, više nego što je obećao, stižu milijarde dolara investicija, dronovi-bombarderi „Ving long“, koje nema niko, pa ćemo biti najjača vojna sila od Triglava do Đevđelije; još milijardi dolari, plus će Kinezi, što je posebno zamolio kineskog predsednika Si Đinpinga, a ovaj se složio, u Srbiji razvijaju visoke tehnologije, ovde će proizvode leteće automobile, da bi mladi imali sa čime da se bakću, a ne da odlaze iz zemlje. Sve to će bude skoro džabe, jer, razgovaralo se o izvozu naših svinjskih papaka i glava u Kinu!

Nije džabe i zadžabe gospodin Mali, još pre Kine, uzviknuo da za Srbiju nastupa zlatno doba. Posle Vučićeve posete Kini, za Srbiju nastupa leteće doba. Može se reći da već stiglo, i to pre letećih automobila. Gospodin Palma položio zakletvu, i postao počasni konzul Grčke. Najavljuje velike rezultate, u kulturi već napravljen ogroman napredak, prvi put su Srbi i Grci igrali kolo u moru, u vodi…

PROČITAJTE JOŠ: KAKO TO DA U KINU NIJE OTIŠAO DIREKTOR KANCELARIJE ZA RUSIJU I KINU?! TOMO, JAVI SE!

Najzad se probudilo i Valjevo, koje sve ubrzanije, čak i prednjači, hvata korak istorijskog razvoja Srbije. Kao takvo našlo su u Informatoru Srpske napredne stranke, u rubrici „SNS panorama“, Tačno na strani 26. pod rednim brojem 56, javljeno o jednom od najvećih uspeha Valjeva u istoriji: Na štandovima u mesnoj organizaciji Novo naselje, i mesnoj organizaciji Krušik, deljen je SNS Informator!

Samo se vi smejte, što vele na društvenim mrežama, svakih deset sekundi po jedan član SNS-a dobije posao u državnoj službi!

PROČITAJTE JOŠ: KAKO DA NE CRKNEMO OD SMEHA: NISMO DOBILI ARAPSKE MIKROČIPOVE, ALI NAM STIŽU KINESKI LETEĆI AUTOMOBILI!

(izvor: kolubarske.rs / Dragan Todorović)

Comments

comments