Društvo

Ludilo – SNS bi da tuži “Dobar loš zao” zbog komedije

Malo je medija u današnjoj Srbiji koji smeju da budu toliko bezobrazni i drski i da upiru prstom u nešto što ne valja. Malo ih je, ali i to malo je previše i sve to treba iskoreniti, jer kako da greši neko ko je bezgrešan?
Takvo mišljenje po svemu sudeći vlada u Srpskoj Naprednoj Stranci, pošto njihova trenutna meta jeste satirična emisija na šabačkoj televiziji “Dobar loš zao”.

PROČITAJTE JOŠ: PISMO RADNIKA: VULINOVI ČERUPAJU “TIGAR PIROT” (2)

Iz redova šabačkih naprednjaka stižu osude ovoj emisiji i autorima uz pretnju tužbama – jer se kroz satirični način “podsmevaju” najmudrijem među nama.

Stigli su i odgovori autora ove satirične emisije:

Marko Vidojković rekao je za Danas kako mu je “drago mi je što je njihova emisija izazvala čistokrvnu fašističku reakciju naprednjackih bezumnika”.

-Oni veze nemaju s tim šta je demokratija, šta je sloboda govora, a naročito šta je satira. Nastavićemo da ih satiremo našim humorom još žešće nego pre ovog incidenta – rekao je Vidojković.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ U OČAJU TRAŽIO SASTANAK U UN, SMEJE NAM SE CEO SVET!

Nenad Kulačin za “Danas” kaže da je stalno bio u strahu da će ih tužiti Udruženje za zaštitu životinja.

-Imamo rubriku sa magarcem Simom koji je plemenita životinja, a često ga zloupotrebljavamo stavljajući ga u kontekst sa raznim ljudima sa kojima možda ne bi voleo da ima ikakav kontakt. Šabački naprednjaci su vesela družina koja pokušava da se kako tako nađe u milosti svog predsednika pošto su jedini u Srbiji bez ikakvog uspeha na političkom polju. Čini mi se da su oni ti koji su u strahu, jer se mi veselimo ovoj besplatnoj reklami. U strahu su, jer sada predsednik države treba da se bavi njihovim dodvoravanjem, umesto da radi brže, jače i bolje za našu Srbiju – kazao je Kulačin u razgovoru za dnevni list “Danas”.

PROČITAJTE JOŠ: OVAKO VLAST PODSTIČE RAĐANJE: MAJKA TROJE DECE PRED OTKAZOM ZATO ŠTO NEĆE U SNS!

Kao neko ko je takođe svakodnevno izložen uvredama i pretnjama vladajućeg kartela pružamo punu podršku prijateljima iz “Dobar loš zao”.

Posebnu podršku pružamo i gospodinu Simi koji je u celoj priči najviše ugrožen – ipak on jadan mora iz nedelje u nedelju da deli kadar sa svakojakim magarcima.

Još jednom, ukoliko ste propustili poslednju emisiju ove emisije, možete je pogledati na linku ispod.

Comments

comments