Društvo

Ministre, zašto ne kaznite i nastavnicu koja je vodila đake u Cecinu kuću?!

Prethodnih dana medijima je prostrujala afera “Crveni fenjeri”. Nastavnica jedne beogradske osnovne škole je odlučila da navodno, mimo znanja nastavničkog veća i direktora te škole, odlučila da u plan ekskurzije u Amsterdamu (na slici ispod) ubaci i obilazak četvrti koja je poznata po prostituciji.

Ukoliko ovo sve uzmemo kao tačno, dakle i da je nastavinica to isplanirala mimo cele škole, nastavničkog veća i direktora, i da ovo nije samo još jedna afera koja je poturena da bi SNS-ovci mogli da dižu prašinu dok su na dnevnom redu važnije teme, ovde ima još makar jedna stvar koji bi vredelo razmotriti.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆEV MITING U NIŠU BI SKORO SIGURNO ZNAČIO I SUKOB NA ULICAMA!

Pre nešto manje od dve godine, tačnije u leto 2016. grupa đaka trećeg razreda (dakle deca od 9 godina) osnovne škole “23. oktobar” iz Sremskih Karlovaca, u okviru ekskurzije u Beogradu posetila je kuću Svetlane – Cece Ražnatović i tu su im, navodno podeljeni čak i njeni potpisani cd-ovi.

Pa zbog toga vredi podsetiti ministra Mladena Šarčevića na sve ovo. Tačno je da on zvanično postao ministar nešto kasnije (tačnije u avgustu iste godine), ali to ne može da bude izgovor zbog čega se nikad nije pozabavio ovim bizarnim slučajem.

PROČITAJTE JOŠ: VESELINOVIĆ: ODMAH SMENITI NESTRUČNOG I BAHATOG VULINA!

Jer, kao što i Amsterdam ima drugih sadržaja, primerenijih mlađim uzrastima, tako i Beograd ima još nešto što vredi da se vidi. A to svakako nije kuća Svetlane Ražnatović (ispod), u slobodno vreme pevačice i estradne zvezde, a inače osobe bliske mnogim kriminalnim strukturama u ovoj zemlji.

Dakle, ministre Šarčeviću: za decu svakako nije primereno da se šetaju ispod “crvenih fenjera”, ali isto tako ne treba uzor i tema eksukrzije da im bude ni Svetlana Ražnatović!

Dakle, zašto niste istom kaznom kaznili i onoga koje organizvao ekskurziju đaka iz Sremskih Karlovaca?!

PROČITAJTE JOŠ: ZA GODINU DANA POGINULA TRI PILOTA!

Comments

comments