Zabava

Najbolja mesta za seks van kuće

Seks kod kuće na krevetu je udoban, ali vremenom može postati dosadan.

Seks na javnim mestima daje pikantnost i strast vezi. Naravno, nećete uživati u seksualnom odnosu na ulici, ali postoje sjajna mesta za ljubavne eksperimente.

Bioskop

Sada su bioskopi puni ljudi. Bioskopi doživljavaju novi bum. Ne savetujemo da vodite ljubav sa partnerom u punoj bioskopskoj sali, čak i ako je totalni mrak. Ali obratite pažnju na male bioskope.

Sredinom sedmice za neke projekcije dovoljno je kupiti 5 ulaznica kako bi film bio predstavljen publici. Kupite minimalni broj ulaznica i cela bisokopska sala će biti vaša. U nekim bioskopima u zadnjim redovima postoje čak i sofe!

Auto

Prema statističkim podacima, svaki treći Amerikanac gubi nevinost u autu. Auto nije pogodan teren za seksualne eksperimente, ali je savršeno bekstvo: nije kuća, ali još uvek je to vaša privatna svojina.

Idite sa partnerom autom do reke, ili na neko mesto gde se vidi predivan zalazak sunca ili lepi pejzaži. Izbegavajte vino i zagrejte se dahom strasti i ekstremnim pozama.

Park

U gradskim parkovima je previše ljudi, ali postoje mali ili ogromni parkovi gde nekoliko ljudi neće proći za nekoliko sati. Pripremite se kao za piknik, idite tamo gde ima puno drveća i uživajte u eksperimentisanju u prirodi!

Hotelska soba

Manje ekstremno od prethodnog, ali ipak uzbudljivo. Čak i ako vas topli udoban krevet čeka kod kuće, promena scenografije će stvoriti nove utiske i učiniti vas više zainteresovanijim za seksualne odnose.

(izvor: srbijadanas.com)

Comments

comments