Društvo

NAMERNO LAŽE, ILI? Funkcioner SNS-a pomešao Če Gevaru i zastavu Albanije

Odbornik SNS-a, u Zaječaru, Nebojša Petrović, napisao je na svom FB profilu, da šetači u gradu na Timoku na protestima nose zastavu Albanije

Nebojša Petrović, odbornik SNS-a u Zaječaru, poznat je po svojim ispadima na Facebook-u, kao i omalovažavanju naših sugrađana, 21. marta, opet je u svom stilu „opleo“ po ljudima koji učestvuju na protestu „1 od 5 miliona“ u Zaječaru, da na čelu kolone nose zastavu Albanije.

Kontaktirali smo čoveka koji je nosio zastavu, koju je odbornik Petrović okarakterisao kao zastavu Albanije, i on je za naš portal kazao sledeće:

„To je zastava sa likom Če Gevare, a ne zastava Albanije. Zaista nemam komentara na ove prozivke“– kazao je Branislav Vitomirović.

Branislav Vitomirović je na svom Facebook profilu postavio status sledeće sadržine:

Facebook status Branislava Vitomirovića koji je nosio zastavu Čegevare

Smatrajući da ste štetni po ugled ovog grada, da je Vaše prisustvo u Skupštini grada Zaječara uvreda za zdrav razum, da ste svojom izjavama naneli uvredu i gospodinu Stanisavljeviću i novinarskoj profesiji i svim Zaječarcima koji su slobodoumni, kao i sada gospodinu Vitomiroviću – jer je  izjava očigledno zlonamernog i uvredljivog karaktera, zahtevamo od Vas izvinjenje kao i to da date ostavku i prestanete da sramotite skupštinu grada Zaječara i da se bavite onime što je Vaš istinski poziv i u čemu ste zaista dobri.

Na taj način svom gradu ćete pomoći. I to stvarno.

(Izvor: Glas-zajecara.com)

Comments

comments