DruštvoIzbor Urednika

SNS DEFINITIVNO DOTAKAO DNO: Naprednjaci objavili muzičku numeru posveđenu Draganu Đilasu

Strah, panika, ludilo, bolest, mržnja ili sve nabrojano spojeno u jedno, tako bi nekako mogli opisati najnovije ostvarenje koje nam dolazi iz Srpske Napredne Stranke.

Verovali ili ne, ali oni su otišli korak dalje u sopstvenom ludilu (jer zaista ne znamo kako drugačije da opišemo ovo remek delo) i snimili muzički spot posvećen Draganu Đilasu.

https://twitter.com/Remoozbg/status/1109811593313951744

Sam spot ne želimo da komentarišemo ovom prilikom jer nemamo vremena da se mlatimo glupostima koje nam prosto vređaju inteligenciju, ali sama činjenica da ovako nešto postoji dokaz je da je situacija u društvu i više nego alarmantna.

Režim je pojačao agresiju prema opoziciji, prljava kampanja koju viđamo prethodnih nekoliko dana ostaće upamćena kao najodvratnija ikada igde u 14 milijardi godina dugoj istoriji univerzuma.

Verovatno još od velikog praska i pojave prostora i vremena, pa do dana današnjeg nijednom živom organizmu nije palo na pamet da radi stvari koje ovih dana čini SNS.

Laži, mržnja i pljuvačina u tabloidima i nečemu što sebe nazivaju televizije sa nacionalnom frekvencijom su naravno i dalje tu, ali sada se otišlo korak dalje te smo u svega nekoliko dana videli:

  • Miting podrške Dragoljubu Simonoviću koji je naručio paljenje kuće novinara Milana Jovanovića.
  • Miting podrške Jutki
  • Mobilisanje članova stranke da dođu u Beograd i fizički se obračunaju sa ljudima koji protestuju
  • Kombi koji kruži ulicama Beograda i sa razglasa blati lidere opozicije
  • Nekoliko napada na prostorije Srpskog pokreta Dveri
  • Orkestrirane napade na proteste gde se broj učesnika toliko rapidno smanjuje da će uskoro pasti ispod nule i ući u negativni skup

A evo sada čak i muzičku numeru posvećenu jednom od lidera Saveza za Srbiju, Draganu Đilasu.

Koliko je sve ovo nenormalno, nemoralno, neprirodno i da tako kažemo, bljak, govori i podatak da je Srbija apsolutno jedina država gde režim koji je na vlasti već punih 7 godina za loše stanje u državi optužuje opoziciju.

Nezvanično prethodnih par dana kružila su poslednja istraživanja javnog mnjenja gde je razlika između SNS-a i ujedinjene opozicije svega nekoliko procenata, te ovakvo neobično (da, čak i za njih) ponašanje vlasti samo potvrđuje spekulacije.

S obzirom da je verovatno svima jasno da će oni svim sredstvima braniti fotelje, ostaje zaista bojazan šta nas to čeka u narednim danima i dokle su gospoda iz Srpske Napredne Stranke spremni da idu.

A nažalost poznavajući njih, samo je nebo granica…

Comments

comments