Društvo

Napredan mali! Aleksandar Vučić sa 11 godina išao u vrtić

Lista “zato što volimo Beograd” definitivno okuplja sve same careve i naše idole. Pisali smo već o Zoranu Radojičiću, Aji Jung, Siniši Malom, Goranu Vesiću, Žiki Šarenici a o nosiocu liste nažalost izveštavamo svakoga dana, svakoga sata i svakoga milimetra.

Branko Kockica, još jedna javna ličnost koju je kartel stavio na svoju izbornu listu, sada će po prvi put pronaći svoje mesto na “Gerili”.

Da ne bude zabune, nije ovo ništa lično protiv gospodina Milićevića, daleko bilo, samo zapao nam je za oko jedan detalj o kome se priča poslednjih par dana.

Branko je, setimo se, izjavio kako je i Aleksandar Vučić bio gost u jednoj njegovoj emisiji i kako ga je nakon svih ovih godina jedva prepoznao. Čitali smo takođe o neverovatnoj biografiji predsednika SNS-a iz ranih dana, odličan đak, trenirao košarku, igrao fudbal i sve ostalo što jednom supermenu itekako i priliči, ali da je sa 11 godina išao u vrtić, to već nismo znali.

Pojedini portali objavili su emisiju “Branka Kockice” u kojoj je Aleksandar Vučić bio gost i zanimljivo je što na kraju emisije piše da je snimana 1981. godine, a da su u njoj učestvovala deca iz vrtića “Bambi”.

Te, sada već daleke, 1981. godine, Vučić je imao 11 godina i zaista nemamo pojma šta je radio u ovoj emisiji sa ostalom decom iz vrtića, da li je veoma kasno krenuo u školu ili je jednostavno oduvek voleo da se pojavljuje gde god mu i jeste i nije mesto.

Uostalom, ako želite, pogledajte i sami celu emisiju.

Comments

comments