Politika

Naprednjaci poslali boksera da bije opozicionara!

Ni manje ni više. SNS je izgleda odlučio da botovi nisu dovoljni da bi se odradio sav prljavi posao, pa su od sada za mlaćenje aktivista opozicije (a čini se i svih onih koji ne misle isto kao i kartel na vlasti) zaduženi i oni kojima je tuča – u opisu radnog mesta!

Narodna stranka saopštila je da je identifikovala izvršioce brutalnog napada na šefa izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igora Milenkovića.

PROČITAJTE JOŠ: LUDILO – SNS BI DA TUŽI “DOBAR, LOŠ, ZAO” ZBOG KOMEDIJE!

Danas je njen Pravni tim podneo krivičnu prijavu protiv koordinatora Srpske napredne stranke (SNS) za izbore u Smederevskoj Palanci Branka Malovića (na slici ispod) i njegovih saradnika.

Ovo Maloviću nije prvi fizički obračun sa onima neistomišljenicima, pošto je krajem prošle godine otkriveno da je ŠAMARAO I GRADONAČELNICU VRŠCA, Draganu Mitrović!

Narodna navodi da je reč o kik-bokserima iz Pančeva.

Identifikovani napadači, kao i njihov naredbodavac su iz Pančeva, odakle je i Malović, potpredsednik Izvršnog odbora SNS, navodi se u saopštenju.

PROČITAJTE JOŠ: KADA KOSOVO BUDE PREDATO, VUČIĆA ĆE GAZDE SA ZAPADA “PUSTITI NIZ VODU” 

Narodna ocenjuje da se za vreme vlasti Aleksandra Vučića i „njegove kriminalne bulumente“ borba mišljenja i uverenja pretvorila u borbu za goli život između plaćenih batinaša i ubica koje štiti policija i siromašnih građana kojima je dat izbor između toga da prodaju svoj glas ili da budu prebijeni na pragu sopstvene kuće.

Ukoliko naprednjačke siledžije misle da će još dugo moći nekažnjeno da terorišu građane Srbije, grdno se varaju jer će ih pravda zasigurno stići, kao i njihove nalogodavce.

PROČITAJTE JOŠ: MINISTAR ZAPOSLIO ŽENU U NADZORNOM ODBORU, ZAJEDNO KRIJU ISTINU O ZAGAĐENJU!

Pravni tim Narodne stranke, kako se ističe, boraviće u Smederevskoj Palanci u subotu i nedelju kako bi hitno reagovao na sve nepravilnosti i nove pokušaje nasrtaja.

(izvor: danas.rs)

Comments

comments