Politika

Nova radna mesta za botove: Pošta otvorila nove ispostave u Majdanpeku 3 DANA pred izbore!

Javno preduzeće Pošta Srbije otvorilo je danas u Majdanpeku tri ispostave, jednu za 3.700 stanovnika u centru grada i dve u ruralnim naseljima u toj opštini.

Pokretni poštanski šalteri otvoreni su u selu Vlaole sa 600 stanovnika, i u selu Leskovo sa oko 350 žitelja.

Vršilac dužnosti direktora Pošta Srbije Mira Petrović rekla je na otvaranju Pošte u Majdanpeku da se to preduzeće uvek odazivalo projektima koji su korisni za građane Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: VRHUNAC LUDILA: SNS DOVEO BOTOVE IZ ZAJEČARA NA MITING U MAJDANPEK!

„Ovih dana je gužva u Majdanpeku, prolaze karavani, a Pošta je došla i ostaće prozor u svet,“ rekla je Petrović (na slici ispod).

To preduzeće se, prema njenim rečima, menja u hodu i zbog toga je opstalo 178 godina.

Nijedan ozbiljniji projekat, kako je rekla, ne može da se sprovede bez pomoći Pošte i njenih stručnjaka, koji se ne hvale već rade, a to pokazuju uspešni rezultati.

„Pružamo podršku inicijativi ministra za regionalni razvoj Milana Krkobabića čiji je krajnji cilj da svako selo ima školu, amabulantu, poštu, crkvu i zadrugu, kako bi opstalo, razvijalo se i nudilo mladima perspektivu“, rekla je Petrović.

PROČITAJTE JOŠ: TOMA OD DANAS I ZVANIČNO PRIMA OGROMNU PENZIJU, ALI ĆE OSTATI ŠEF KANCELARIJE ZA RUSIJU I KINU?!

Dodala je da je to javno preduzeće prepoznalo značaj akcije ministra Krkobabića „500 zadruga u 500 sela“, koja privlači sve veću pažnju javnosti, kao što je privlačila i akcija „Država Srbija u selima Srbije“.

To su, kako je rekla, konkretni potezi, kojima se doprinosi kvalitetu života i privređivanja u manjim mestima.

Istakla je da će gradjani Majdanpeka (na slici ispod) imati isti kvalitet usluge kao i građani Beograda.

Tri novostovorene uslužne tačke Pošte Srbije u Borskom orkugu su, kako kažu u tom preduzeću, umrežene u jedinstvenu informatičku informaciono-komunikacionu aplikaciju PostTIS, tako da će korisnicima biti dostupne sve poštanske i platne usluge, kako klasične, tako i savremene.

Ovakav potez može za aktuelnu vlast da ima dvostruki efekat: prvi je da u očima ljudi u ovim selima i gradu Majdanpeku dobiju dodatne poene jer SNS, tobože, brine o njihovim potrebama. Drugi je daleko pogubniji: ovde je vrlo verovatno reč o novim radnima mestima za naprednjačke botove u ovoj opštini, koji su gnjavili ljude i lepili plakate tokom predizborne kampanje, a sada će dobiti posao samo zbog stranačke pripadnosti…

Zbog svega ovoga, portal Gerila poziva sve svoje čitaoce iz Majdanpeka da u nedelju izađu na izbore i da glasaju za neku od dve opozicione liste koje učestvuju na izborima. Podsećamo, od opozicije, na izborima u Majdanpeku učestvuju “Dosta je bilo” i “Dveri”.

PROČITAJTE JOŠ: KRENULI SU OD VIROVITICE I KARLOBAGA, A SADA SU DOŠLI DO VRANJA!

(izvor: beogradski-glas.rs/gerila.rs)

Comments

comments