Politika

Nove pretnje smrću Bošku Obradoviću

Nakon pretnje u kojoj se kaže da Boško Obradović neće biti u stanju da šeta 13. aprila i da će biti sprečen, na društvenoj mreži Tviter upućen je i direktan poziv na ubistvo Boška Obradovića i „njegovih sledbenika“.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLESNIJE DO SADA: SNS PRIPREMA 1000 AUTOBUSA ZA NAREDNE MITINGE!

Dodaje se da će Dveri podneti krivičnu prijavu protiv NN lica zbog tvita –“Pozivam na ubistvo fašistu Boška Ljotića i njegove sledbenike. Živeo Aleksandar Vučić“.

Svi ovi napadi s i razbijanje kancelarije u Zaječaru , napadi na kancelariju u Čačaku i pretnje na Tviteru rezultat su huškačke politike vlasti, medijske hajke koja već godinama traje protiv Dveri i jednog nenormalnog stanja u društvu . Navodi se da su režimski mediji otvorili sezonu otvorenog lova na lidere opozicije i napravili atmosferu da je normalno da ih neko na ulici ubije jer su „izdajnici, lopovi i ruše državu“ – kako to 24 sata ponavljaju svojom propagandom, dok se odgovor na to nikad i nigde ne može čuti.

PROČITAJTE JOŠ: BUJOŠEVIĆ SE KRIJE OD ZAPOSLENIH PO RTS-U!

„Niko od članova Dveri neće posustati, neće nas uplašiti i borićemo se bez odstupanja, za normalno stanje u društvu u kome će među političkim neistomišljenicima postojati dijalog, a ne pretnje smrću“, zaključuje se u saopštenju Dveri.

PROČITAJTE JOŠ: NA KORIDORU 10 UMESTO AUTO-PUTA IMAMO NOVU RUPU!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments