Društvo

Odbornik iz Niša na neubičajen način protestuje protiv medijskog mraka

Na neuobičajen vid protesta odlučio se odbornik u Skupštini grada Niša Srđan Nonić koji će do daljnjeg – svakog jutra i prepodneva stajati sa transparentom ispred Gradske kuće, u kojoj se nalazi kabinet gradinačelnika Darka Bulatovića, ali i kancelarije većnika.

Zbog “medijskog mraka”, kako kaže ovaj odbornik Niške inicijative, odlučio se da svakog jutra, “pre svih njih” dođe do radnog mesta najviših funkcionera i natpisom, ali i rečima, podseti ih koliko para građana Niša ide lokalnim medijima za promociju isključivo Srpske napredne stranke (SNS).

PROČITAJTE JOŠ: NA GAZIMESTANU OSNOVAN OGRANAK SAVEZA ZA SRBIJU – KOSOVO I METOHIJA

“Ovde sam zbog 94 miliona (dinara) koje znamo da dajemo za medije iz budžeta Niša, a ko zna koliko još dajemo preko javnih preduzeća, opština, dok skoro svi mediji služe za promociju SNS kadra i njima bliskima”, kaže Nonić za N1.

Ocenio je još i to da su građani prevareni, a da je njegova dužnost kao odbornika da se bori protiv takvih stvari.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTRAHE O SRBIJI: OMILJEN SAM KAO PUTIN, TREBA JE IZBEGAVATI ZA POSAO

“Ne pozivam građane niti bilo koga drugog da bude sa mnom, jer previše puta su neki zloupotrebili nezadovoljstvo za svoje lične ciljeve u obliku protesta. Ali, ako neko odluči da mi se pridruži, to će biti u redu, ne odbijam ničije društvo, ali ovo je, pre svega, moj lični protest jer ne postoji drugačiji način”, zaključuje odbornik iz Niša koji każe da će i sutra pre osam sati biti ispred Gradske kuće u ovom gradu.

PROČITAJTE JOŠ: U ZRENJANINU POČEO ŠTRAJK GLAĐU ZBOG VODE ZA PIĆE

(izvor: N1)

Comments

comments