Društvo

Posle parade za Vučića popravlja se uništeni bulevar – troškovi 45 MILIONA!

Bulevar Nikole Tesle koji je pretrpeo oštećenja posle vojno-policijske parade biće rekonstruisan, a direktor Direkcije za izgradnju grada Nebojša Lović najavio je da će kompletni troškovi obnove deonice od mosta na Nišavi do Bulevara heroja sa Košara iznositi 45 miliona dinara.

PROČITAJTE JOŠ: NA GAZIMESTANU OSNOVAN OGRANAK SAVEZA ZA SRBIJU – KOSOVO I METOHIJA

Posle parade tenkova, najavljuje se parada mašina i radova. Pohabani asfalt, razdelno ostrvo i trotoari biće rekonstruisani u narednom periodu, naveo je direktor Lović.

„U toku je kompletna rehabilitaciju habajućeg sloja kolovoza na Bulevaru Nikola Tesla od mosta na Nišavi do raskrsnice sa Bulevarom heroja sa Košara. Projekat obuhvata i rekonstrukciju javnog osvetljenja, razdelnog ostrva i trotoara. Kompletne troškove, od oko 45 miliona dinara, snosi resorno ministarstvo“, objasnio je Lović.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTRAHE O SRBIJI: OMILJEN SAM U KAO PUTIN, TREBA JE IZBEGAVATI ZA POSAO

Bulevar će biti obnovljen parama poreskih obveznika, a na pitanje o rokovima, Lović nije odgovorio Južnim vestima. Ipak, niški mediji preneli su da je prvi čovek Direkcije označio kraj maja kao vreme završetka radova.

Podsetimo, usled priprema za paradu uklonjene su bandere i pešačko ostrvo. Parada sa tenkovima i migovima održana je 10. maja, a asfalt je pretrpeo oštećenja posle prelaska tenkova.

PROČITAJTE JOŠ: ZRENJANIN: ŠTRAJK GLAĐU ZBOG VODE ZA PIĆE

(izvor: beogradski-glas.rs)

Comments

comments