Društvo

POLICAJCI SE PRIKLJUČUJU: PSS pozvao 12 hiljada svojih članova da se pridruže protestima!

Rukovodstvo reprezentativnog Policijskog sindikata Srbije doneo je odluku da se ovaj sindikat pridruži protestima “1 od 5 miliona”.

PROČITAJTE JOŠ: VLASTI POPISUJU ZAPOSLENE KOJI DOČEKUJU VUČIĆA!

Kako su naveli u saopštenju, građani i policajci, svi pripadnici MUP Srbije, dužni su da se izbore za poštovanje zakona u Srbiji.

„Zajedno moramo da sprečimo da se zakoni krše upravo od onih koji su dužni da ih poštuju, kao što su pojedinci iz vrh MUP Srbije“, poručili su.

PROČITAJTE JOŠ: RADIKALIZACIJA PROTESTA: U SUBOTU BLOKADA RTS-A!

Upravni odbor Policijskog sindikata Srbije takođe je doneo odluku, nakon protivzakonite odluke ministra Nebojše Stefanovića da nam se otme reprezentativnost, da od ponedeljka 11. marta 2019. godine započnu svakodnevne proteste ispred sedišta MUP na Novom Beogradu, u trajanju od 12 do 15 časova.

„Želimo na ovaj način da ukaženo na nepoštovanje zakona od strane vrha MUP Srbije i tražimo preispitivanje odluke da nam se uzme reprezentativnost, te da se ovo rešenje proglasi ništavnim. U ime gotovo 12.000 članova PSS dužni smo da se izborimo za njihovu odluku da poverenje pruže Policijskom sindikatu Srbije, kao organizaciji koja će se boriti za njihova radna i materijalna prava“, rekao je Veljko Mijailović (na slici), predsednik Policijskog sindikata Srbije.

PROČITAJTE JOŠ: JUTKINI LJUDI ZATVORILI KAFANU U BRUSU ZBOG NOVINA KOJE SU ČITALI GOSTI?!

(izvor: danas.rs)

Comments

comments