Društvo

Predsednik opštine Aranđelovac dao 22 MILIONA ZA VIDEO NADZOR

Dveri i SNP “Naši” održali su danas konferenciju za štampu na kojoj su građani upoznati kako je opština Aranđelovac sklopila ugovor sa firmom “„Macchina Security“ za nabavku video nadzora na teritoriji opštine Aranđelovac, i za to potrošila 22.595.158,80 miliona dinara. Na ovaj tender javila se samo jedna firma sa kojom je zaključen ugovor, a nabavka prevazilazi za više puta vrednost opreme koja je kupljena. Zbog svega navedenog zatraženo je da javni tužilac ispita čitav slučaj, i da li se ovo dešava i po drugim opštinama gde je na vlasti SNS, kao i da li se ista firma svuda prijavljuje na tendere za video nadzor, i da li ona uvek dobija ugovore.

(ВИДЕО) ДВЕРИ И НАШИ ПОЗВАЛИ ЈАВНОГ ТУЖИОЦА – Бојан Радовић дао за ВИДЕО НАДЗОР 22.000.000 динара!

Miodrag Preković iz Dveri skrenuo je pažnju da je za razvoj poljoprivrede izdvojeno 26.000.000 dinara, što je tek nešto malo više od vrednosti koju opština izdvaja za “video nadzor”, dok je za razvoj turizma u Aranđelovcu izdvojeno sramnih 11.300.000 dinara, što je čak duplo manje novca od izdvajanja za “video nadzor”.

Predsedniku opštine Bojanu Radoviću je zatraženo da da odgovor što je izdvojen toliki novac i da objasni javnosti o čemu se radi, a od javnog tužioca je zatraženo da ispita čitav slučaj i da li se radi o pranju novca.

Comments

comments